Valmentaja jakoi poikkeuksellisia ylisanoja Lauri Markkasesta: "Niin epäitsekäs"

4:12
Katso videolta Lauri Markkasen huippuotteita Clippers-ottelusta.

Utah Jazzin päävalmentaja Will Hardy jakoi ylistystä Lauri Markkaselle voitokkaan Los Angeles Clippers-ottelun jälkeen.

Markkanen oli ollut kaksi ottelua sivussa loukkaantumisen takia. Suomalaistähti pussitti 126-103-lukemiin päättyneessä Clippers-ottelussa 34 pistettä ja oli ottelun tehokkain. Markkanen otti myös 12 levypalloa. Ottelun jälkeen päävalmentaja Hardy oli erityisen tyytyväinen suomalaisen suoritukseen.

– Hän on niin epäitsekäs. Tarkoitan sitä, että tänään oli paljon tilanteita, joissa hän on polttopisteessä ja Clippers teki loistavaa työtä hänen pois ottamiseksi. ja hän löysi keinot itsensä uhraamiseksi joukkuetovereiden hyväksi. Hän auttoi joukkuetovereita saamaan hyviä heittoja. Joten Lauri on mukana useammassa tilanteessa kuin luulisit. Hänen epäitsekkyynsä jatkaa näyttäytymistään minulle ja muulle tiimille, päävalmentaja Hardy sanoi ottelun jälkeen.

– Lauri näytti tekevän vähän kaikkea. Hän teki kolmosia, meni voimalla korille aikaisin ottelussa. Hän jatkaa kasvamistaan joka yö. On monia tapoja olla tuottelias hyökkäyspäässä tässä liigassa, varsinkin silloin, kun sinulla on hänen yhdistelmänsä kokoa, taitoa ja urheilullisuutta, Hardy totesi.

Lauri Markkanen teki aiemmin tänä vuonna piste-ennätyksensä NBA:ssa, kun hän pussitti 49 pistettä Houston Rocketsia vastaan. Utah Jazz nousi voittonsa myötä läntisen konferenssin seitsemänneksi.

Katso pääkuvan videolta Lauri Markkasen huippuotteita Clippers-ottelusta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja