Lauri Markkasen tehoilta siivitti Chicago Bullsin voittoon

4:14
Chicago Bullsin Lauri Markkanen loisti voitto-ottelussa Dallas Mavericksia vastaan.

NBA-koripallosarjassa Chicago Bulls voitti Dallas Mavericksin vierasottelussa pistein 117–101. Voitto kelpasi Chicagolle, sillä se oli hävinnyt neljä edellistä otteluaan.

Chicagon paras pistemies oli joukkueen suomalaispelaaja Lauri Markkanen, joka heitti 29 pistettä. Markkanen kahmi lisäksi kymmenen levypalloa ja antoi kolme koriin johtanutta syöttöä. Suomalainen kellotti peliajakseen lähes 33 minuuttia, mikä oli eniten Chicagon joukkueesta.

Bullsin kausi jatkuu seuraavaksi ottelulla Houstonia vastaan.

Philadelphialla loppuivat pelaajat

Oklahoma City Thunderin ja Philadelphia 76ersin välinen ottelu päätettiin sunnuntaina siirtää toiseen ajankohtaan vain tunteja ennen ottelun alkua. Syynä olivat koronatartunnat Philadelphian joukkueessa. Philadelphia ei olisi saanut kahdeksaa tervettä pelaajaa otteluun, kuten säännöt edellyttävät.

Aiemmin oli jo peruttu tältä päivältä Washington Wizardsin ja Cleveland Cavaliersin välinen ottelu, koska Washingtonin joukkueessa oli todettu kuusi koronavirustartuntaa.

NBA:ssa on peruttu viime päivinä useita otteluita koronavirustartuntojen vuoksi.

Myös Chicagon joukkueessa oli kaksi tartuntaa. Lauri Markkanenkin joutui useiden otteluiden ajaksi karanteeniin, koska hän oli altistunut virukselle. Markkanen palasi peleihin pari päivää sitten.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja