NBA:ssa saatiin heti tyrmäävä maistiainen uudistuneesta Lauri Markkasesta – "Halusin olla aggressiivinen"

Lauri Markkanen tiedostaa sen, että hänen pitää ottaa isompi vastuu Chicago Bullsin hyökkäyspelistä koripallon NBA:ssa

Suomalaistaituri osoitti tämän heti kauden ensimmäisessä ottelussa. Bulls hävisi Charlotte Hornetsille niukasti 125-126, mutta kolmannen Bulls-vuotensa aloittanut Markkanen oli parketin kunkku. 

Markkanen summasi ottelun huippulukemat 35 pistettä ja 17 levypalloa. Pisteistä peräti 24 tuli kahden pinnan koreilla, ja Markkanen upotti vain yhden kolmosen. Hän on yleensä tehnyt ison osan pisteistään kaaren takaa. 

Nyt Markkanen rymisteli entistä rohkeammin kohti koria. 

– Yritin vain olla aktiivinen. Halusin käyttää palloskriinejä, pelata kahdella kahta vastaan -tilanteita ja olla aggressiivinen. Ja ottaa levypalloja. Saan peliini itseluottamusta, kun saan heti alussa muutaman levypallon, Markkanen kommentoi esitystään NBC Sportsin mukaan

Alla koostevideo Lauri Markkasen huippuhetkistä Hornetsia vastaan. Juttu jatkuu alla.  

Viime kaudella vain 22 ottelua voittanut Bulls vahvistui kesällä, ja nyt sen tavoitteena on paikka pudotuspeleissä. Markkanen on tässä avainasemassa.  

– Tiedän, että tästä runkosarjasta tulee erilainen, sillä peli kulkee enemmän minun kauttani. Tämä ottelu näytti, kuinka voimme pelata. Meidän pitää vain paiskia hommia joka päivä ja tulla paremmaksi, Markkanen summasi. 

Bullsin kausi jatkuu vierasottelulla Memphis Grizzliesia vastaan Suomen aikaa lauantain vastaisena yönä. 

Lue myös:

    Uusimmat