Laura Lepistö postasi tunnelmallisia perhekuvia: "Tässä vähän kreisissä ihmiskasassa on kaikki"

Laura Lepistö kertoo raskaudestaan:"Urheilutausta näkyy taidossa kuunnella kehoa" 15:20
Katso myös: Laura Lepistö puhui ensimmäisestä raskaudestaan erikoishaastattelussa: "Urheilutausta näkyy taidossa kuunnella kehoa"

Laura Lepistö jakoi kauniita perhekuvia someseuraajilleen.

Ex-taitoluistelija Laura Lepistö täyttää torstaina 25. huhtikuuta 36 vuotta. Hän tunnelmoi merkkipäiväänsä julkaisemalla Instagram-tililleen kauniin kuvasarjan perheestään.

Kuvissa poseeraavat Lepistön lisäksi hänen puolisonsa Tommi Huovinen sekä parin lapset.

– 36-vuotiaana tässä vähän kreisissä ihmiskasassa on kaikki, Lepistö kirjoittaa kuvien yhteydessä.

Lepistön omaelämäkerrallinen, Marika Lehdon kirjoittamaVoittava mieli -kirja ilmestyi hiljattain. Lepistö kertoo postauksessaan, että on antanut kirjansa tiimoilta viime aikoina paljon haastatteluja, ja monissa on kysytty mistä hän unelmoi. 

– Tuntuu tylsältä sanoa, että en ehkä tällä hetkellä unelmoi mistään kummemmasta. Tästä arjesta ja näistä tyypeistä olen joskus unelmoinut, ja nyt ne on tässä. Kaikessa kreisiydessään tämä on kaukana mistään pumpuliunelmista, mutta juuri sen takia parasta, Lepistö kirjoittaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Lepistön ja Huovisen esikoispoika Robin syntyi heinäkuussa 2021 ja heidän toinen lapsensa joulukuussa 2023. 

Lepistö kertoi hänen ja puolisonsa toisen lapsen syntymästä joulukuussa Instagramissa. Tuolloin hän jakoi someseuraajilleen sairaalassa napatun kuvan, jossa hän pitelee pienokaista rinnallaan.

– Tervetuloa meidän jengiin pikkuinen. Viimeisten muuttolaatikoiden purkamisen jälkeen hän päättikin tehdä grand entrancensa tehokkaasti parissa tunnissa. Vauhti taitaa olla verissä, en ymmärrä... Paras pikkujouluylläri, Lepistö kirjoittaa kyseisen postauksen yhteydessä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

    Uusimmat