Laura Lepistö ei haikaile pikkuvauva-arkeen: "Tästähän tulee kivempaa koko ajan!"

Laura Lepistö kertoo raskaudestaan:"Urheilutausta näkyy taidossa kuunnella kehoa" 15:20
Laura Lepistön raskaus ei ollut itsestäänselvyys: "Urheilutausta näkyy"

Lepistö julkaisee säännöllisesti kuvia sosiaaliseen mediaan pienokaisensa kanssa. 

Ex-taitoluistelija Laura Lepistö postasi Instagram-tililleen vauhdikkaat kuvat puolivuotiaan Robin-poikansa kanssa. Kuvissa Lepistö nostaa pienokaista ylöspäin sekä ottaa yhteiskuvia peilin kautta. Sekä äiti että poika näyttävät silminnähden onnellisilta.

– Moni sanoo, että vauva-aika menee hujauksessa, mutta kyllä mun mielestä tää vauvavuoden eka puolisko on kestänyt jotenkin aika kauan ja se tuhiseva rauhallinen pikkuvauva tuntuu jo aika kaukaiselta muistolta, Lepistö kirjoittaa kuvatekstissä.

Kaikki kuvat näet klikkaamalla nuolesta.

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne tästä.

Lepistö toteaa, että paljon on ehtinyt tapahtua viimeisen puolen vuoden aikana ja Robin on kehittynyt vauvasta jo ”niin isoksi poitsuksi”.

– Enkä itse oikeastaan haikaile sumuiseen pikkuvauva-aikaan – tästähän tulee kivempaa koko ajan!

– Silmät selässä, kämppä babyprooffattu, kypärät ja valjaat valmiina vauhdikkaaseen vaaperoaikaan, Lepistö kertoo postauksessaan.

Lepistön ja hänen puolisonsa Tommi Huovisen esikoispoika syntyi viime heinäkuussa. Lepistö jakaa säännöllisesti sosiaalisen median alustoilla otteita vauva-arjestaan. Vuoden lopussa Lepistö jakoi huvittavan videon ollessaan luistelemassa lastenvaunujen kanssa.

– 5kk on just sopiva ikä aloitella paripiruettien harjoittelu. Vaikka ekat piruetit vedettiinkin jo periaatteessa 2 viikon ikäisenä kesäleirillä, Lepistö kirjoittaa.

Jos postaus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

    Uusimmat