Laura Lepistö kirjasi kaikki lapsensa imetys- ja nukutuskerrat ylös – kokonaisluku hämmästyttää: "Onhan nää aika absurdeja lukuja"

15:20
Laura Lepistön raskaus ei ollut itsestäänselvyys: "Urheilutausta näkyy"

Laura Lepistö on kerännyt dataa lapsensa syntymästä lähtien.

Pienen vauvan äitinä olo käy toisinaan työstä. Sen tietää myös viime kesänä esikoisensa Robinin saanut ex-taitoluistelija Laura Lepistö.

Viime heinäkuussa äidiksi tullut Lepistö on kirjannut ylös sovellukseen lapsensa kaikki imetys- sekä nukutuskerrat. 

– 1422 imetyskertaa. Siis 1422. Tuntimäärällisesti 2,5 kuukauden täysipäiväisen työn tunnit istuen imettämässä reilussa 5 kuukaudessa. Niin ja onhan tää äitiys vähän vielä muutakin. Kuten esim. 710 nukutuskertaa, Lepistö kirjoittaa Instagramissa.

Lepistön mukaan luvut saivat hänet ensin nauramaan ja putoamaan penkiltä. Tuon jälkeen 

– Ja sitten antoi hyvän motivaatiopotkun varata vihdoin se hieroja. Ja ehkä jooga- ja kehonhuoltokurssi ja kiropraktikko, hän listaa.

Lapsi on Lepistön ja hänen aviomiehensä Tommi Huovisen ensimmäinen. Niimpä vauva-arki on yllättänyt ja tuonut mukanaan uutta. Erityisesti Lepistö mainitsee äitiysvapaan pitämisen olleen erityisen hyvä idea.

– Siis onhan nää aika absurdeja lukuja, joita ei ihan tajua sitä pikkuvauvavaihetta suorittaessa. Nyt myös ymmärrän miksi 6kk täysi äitiysvapaa oli todellakin hyvä idea - myös yrittäjänä, vaikka itse sen sai käytännössä itselleen maksaa, hän päättää.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja