Mainos

Laukkusurman uhri kuoli huumeiden yliannostukseen

Keski-Suomen käräjäoikeus vangitsi tänään 30- ja 25-vuotiaat jyväskyläläismiehet todennäköisin syin murhasta epäiltyinä. Miehet vangittiin viikko sitten syytä epäillä perustein viikoksi, jona aikana epäilyn tueksi saatiin lisänäyttöä.

Aiemmin murhaan todennäköisin syin epäiltyinä on vangittu 37- ja 19-vuotiaat jyvässeudulta kotoisin olevat miehet.

25-vuotiaan lahtelaisnaisen kuolemansyyksi on alustavien oikeuslääketieteellisten tutkimusten mukaan osoittautumassa myrkytys.

Poliisin tutkimuksissa on ilmennyt, että nainen oli kutsuttu tammikuun 5. Jyväskylän Pupuhuhdassa sijaitsevaan kerrostaloasuntoon.

Nainen saapui paikalle autolla puolen yön aikaan. Kuulusteluissa on ilmennyt, että ennen naisen saapumista, häntä varten oli sekoitettu yliannos huumausaineita.

Uhri jätettiin asuntoon virumaan

Poliisin mukaan näyttää ilmeiseltä, että aine on joutunut naisen elimistöön välittömästi hänen saapumisensa jälkeen. Myrkytysoireet olivat alkaneet heti ja uhri oli virunut huoneen lattialla useita tunteja.

Asunnossa tiedetään olleen uhrin ja vangittujen lisäksi kolme henkilöä. Heistä kukaan ei ollut ryhtynyt mihinkään toimiin uhrin pelastamiseksi. Aamuyön aikana uhri oli jätetty asuntoon yksin virumaan. Tarkkaa kuolinaikaa ei ole toistaiseksi selvinnyt.

Naisen ruumis oli myöhemmin pakattu suureen urheilukassiin, jossa hänet oli siirretty asunnosta.

Ruumis päätyi löytöpaikkaansa Taka-Keljontielle ja se löydettiin lauantaina 8. tammikuuta.

Motiivia selvitetään

Poliisin tutkimukset jatkuvat. Niissä selvitetään muun muassa miten uhria on kohdeltu ja käsitelty hänen viimeisinä elintunteinaan. Samoin selvitetään teon taustoja ja motiiveja.

Uhrin tiedetään joutuneen tapon yrityksen kohteeksi 5.12.2010. Poliisi selvittää, liittyvätkö tapaukset toisiinsa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.