Lastenhoitajan hoiviin jätetty 3-vuotias tyttö päätyi aivokuolleena sairaalaan – menehtyi vammoihinsa

Lastenhoitajaa syytetään 3-vuotiaan tytön pahoinpitelystä. Lapsi kiidätettiin aivokuolleena sairaalaan, ja hän menehtyi myöhemmin vammoihinsa.

Yllä olevalla videolla kerrotaan, miksi kohtukuolemasta ei pidä vaieta.

Yhdysvalloissa on järkytytty tapauksesta, jossa 3-vuotias ohiolaistyttö Hannah Wesche päätyi aivokuolleena sairaalaan ja menehtyi myöhemmin vammoihinsa.

Lastenhoitajana toiminut 35-vuotias Lindsay Partin sai syytteet lapsen pahoinpitelystä. Hänen epäillään ravistelleen ja lyöneen tyttöä, kertoo uutissivusto NTD.

Hoitaja soitti itse hätäkeskukseen

Poliisi kertoo Partinin soittaneen hätäkeskukseen torstaiaamuna 8. maaliskuuta, hieman sen jälkeen, kun tytön isä Jason Wesche oli tuonut tämän Partinille hoitoon. Partinin mukaan taapero ei enää reagoinut mihinkään.

Pelastushenkilökunta löysi Hannahin tiedottomana ja vaivalloisesti hengittäen. Poliisin mukaan lapsen päässä ja kasvoissa oli mustelmia.

Hannah vietiin kriittisessä tilassa Fort Hamiltonin sairaalaan ja sieltä Cincinnatin lastensairaalaan. Isä kertoi Fox 19 –kanavalle, että lääkärit julistivat tytön kuolleeksi sunnuntaina 18. maaliskuuta klo 12.15.

Myönsi lyöneensä tyttöä

Butlerin piirikunnan poliisin kuulustelussa Partin myönsi lyöneensä lasta. Hän väitti, että Hannah oli pudonnut ja lyönyt päänsä autotallin betonilattiaan edeltävänä päivänä. 

Partin asetettiin syytteisiin lapseen kohdistuvasta törkeästä pahoinpitelystä sekä lapsen hengen vaarantamisesta torstaina 15. maaliskuuta, kertoo WCPO-uutiskanava. Uutiskanavan mukaan Partinia vastaan aiotaan saatetaan nostaa uusia syytteitä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Tapaus järkyttää

Sukulaiset kertoivat WCPO-uutissivustolle, että naapurissa asunut Partin oli toiminut Hannahin lapsenvahtina useamman kuukauden.

Megan Latham ei voi uskoa tapahtunutta todeksi.

– En voi uskoa, että joku tekisi pienelle lapselle näin, hän toteaa WCPO-kanavalle. – Hän ei ole ihminen!

Myös internet suree

Hannahin kuoltua hänen siskonsa Kaitlyn julkaisi koskettavan Facebook-päivityksen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Rakastan sinua, hän kirjoittaa päivityksessään.

Surullinen Facebook-päivitys täyttyi osaaottavista kommenteista.

– Olen niin pahoillani. Lapsi raukka. Rukouksia hänelle ja perheelleen, kirjoittaa eräs.

– Toivon, että saatte oikeutta suruunne, kirjoittaa toinen.

Fox 19 -uutissivuston mukaan Partin astuu oikeuden eteen jälleen 9. huhtikuuta.

Lähde: Ntd.tv 

Lue myös:

    Uusimmat