Läikkyykö ensi yönä yli? Rangers-luotsilta mystinen viesti supertähden teloneen kohuhyökkääjän suuntaan – "Tiedän, kuinka aiomme vastata"

Tulevan NHL-kierroksen mielenkiintoisin ottelu pelataan New Yorkissa, kun Rangers ottaa mittaa Washington Capitalsissa. Rangersin päävalmentaja David Quinn on hämillään siitä, että edellisessä kohtaamisessa riehunut Tom Wilson saa pelata ottelussa.

Törkeät otteet eivät kuitenkin poikineet pelikieltoa, vaan Wilson selvisi tapauksesta 5 000 dollarin sakoilla. NHL:n kurinpitolautakunnan päätös otettiin New Yorkissa järkyttyneenä vastaan.

– Tässä ei ole järkeä. Olemme erittäin pettyneitä. Raja ylitettiin. Kaverilla ei ollut kypärää päässä, oli näin haavoittuvainen ja loukkaantui. Minusta siinä on paljon syitä asettaa hänet (Wilson) pelikieltoon, Rangersin päävalmentaja David Quinn tylyttää The Athleticin mukaan.

Tähtihyökkääjä Ryan Strome on täysin samoilla linjoilla valmentajansa kanssa. Strome on tyrmistynyt kurinpidon päätöksestä.

– Rehellisesti sanoen minusta tuo on vitsi. Tiedän, ettei ole minun vastuullani tehdä päätöksiä, mutta en voi uskoa sitä. Minusta tuo lähettää kaikille huonon viestin. Luulen, että melkein kaikki ovat samaa mieltä siitä, että liiga epäonnistui tässä isosti. On valitettavaa, että meidän paras pelaajamme on loppukauden sivussa. Se oli valitettava välikohtaus, jolla ei ollut mitään tekemistä jääkiekon kanssa, Strome lataa.

Torstain vastaisena yönä Suomen aikaa Rangers ja Capitals kohtaavat jälleen. Rangers-leirin kommenttien perusteella sopii odottaa, että joukkue on kehittänyt jotain Wilsonin varalle.

– Tiedän, kuinka aiomme vastata siihen, Quinn vihjaa.

Strome kuitenkin rauhoittelee spekulaatioita.

– En usko, että tulemme näkemään mitään hulluuksia. Meillä ei ole sellainen joukkue. Pelaajina me haluamme, että liiga suojelee meitä vastaavanlaisissa tilanteissa. Moni pelaaja meidän pukukopissamme ajattelee nyt, ettei niin ole. Se on liigan vastuulla, eikä välttämättä jäällä poliisitoimintaa harjoittavien pelaajien.

Lue myös:

    Uusimmat