Laihduttaja-Ari: Jos katsot illalla telkkaria kokeile tätä!

Studio55.fissä seurataan kevään ajan yhteensä kymmenen yli viisikymppisen laihdutusurakkaa. Ari Pietikäinen kertoo nyt päiväkirjassaan kokemuksiaan ensimmäiltä painonpudotusviikoilta.

Viikot 10–11

06.03.12 Olipa kiva alku tuo eilinen punnitus ja mittaus, mutta nyt se tasaantuu se on jo tiedossa. Se ei haittaa, koska jos teen kaiken oikein, niin se takaa tasaisen painon pudotuksen.

Kaikki menee jo omalla rutiinilla, tiedän miten aamu alkaa ja miten se päivä etenee ja miten päättyy. Ruokarytmi löytyi yllättävän helposti, nyt jo huomaa, jos joku jää pois. Vatsa ilmoittaa siitä heti, näin kävi kerran ja sen huomasin heti.

Myös tuo liikuntarytmi on vakiintunut ei mitään tehdä pakolla ja väkisin, vaan tehdään miltä kropassa ja mielessä tuntuu hyvältä.

Terveys

Mulla oli tuon verenpaineen kanssa vähän huolia, myös yöunien kanssa oli ongelmia. Seuraan verenpainetta joka päivä. Vielä tammikuun alussa kävin sattumalta "arvauskeskuksessa" − tiedät varmaan mitä tarkoitan.

Siellä mittasivat verenpaineen, ja lukemat näyttivät omasta mielestä aivan järkyttäviltä. Alapaine oli 113 ja yläpaine 178, eli aika paljon koholla. Tästä alkoi tarkkailu, teveydenhoitaja käski seuraamaan viikottain paineita. Parannusta tapahtui pikku hiljaa, mutta suurempi harppaus tapahtui 04.03.12.

Kerron ensin kehitystä miten verenpaine alkoi laskea. 21.01.12: 106/155, 31.01.12: 101/149, 14.02.12: 96/146, 27.02.12: 90/140, 04.03.12: 84/128. Nyt lukemat ovat pysyneet: alapaine 84−89 välillä, yläpaine 125− 130.

Se alkaa näyttää paremmalta, myös yöuni on parantunut. Tässä se näkee terveellinen ruoka ja liikunta se on sitä ei "LUME" vaan "LUOMULÄÄKETTÄ". Eikun ylös ja ulos, ja töppöstä toisen eteen.

Pikku vinkki: Kokeile tätä!

Jos katsot illalla telkkaria kokeile tätä! Minä testasin ja toimii, ja tässä liikkeessä tapahtuu edistymistä, kun tekee säännöllisesti joka ilta. Valitse joku ohjelma joka kestää vaikka tunnin, siinä tulee neljä mainoskatkoa. Tee tämä liike joka katkon aikana.

Nouse istuma-asennosta seisomaan ilman, että autat käsilläsi, on muuten aika kova liike Mä sain eka kerroilla 5 kertaa joka tauko, tällä hetkellä menee jo 20 per tauko. Tämä on tv:n katsojan jalkakyykky.

Tässä kuvia mun omasta "kuntosalista". Vaikka se ei ole iso, mutta toimii. Laitteet ovat uusia, ne on ostettu erittäin edullisesti. Pikku vinkki: mene huutonettiin, sieltä saa vaikka mitä, jos malttaa etsiä.

Esim. toi kuntopyörä, sillä ei ole pyöräilty metriäkään, hinta kaupassa n.250 €. Minä huusi sen hintaan 30 € . Vatsapenkki ja painot olivat yht. 18 €. Ei paha, ja kävely ei maksa mitään. Kaikki loppu on itsestä kiinni, mitä kuntoilusta saa irti. Tsemppiä kaikille.

Paino: 19.03.12 97 k "jjippii".

Viikko 14 saatte mittanauha tilanteen. Se on aika kova??????TAKAAN!

Tässä yksi laihduttajan "tokaisu"

Mä voin syödä "Mitä haluan, milloin haluan ja miten paljon haluan".

Kunhan mä ensin katson "Mitä mä syön, milloin mä syön ja miten paljon mä syön".

Lue myös Arin aiempia kertomuksia laihduttamisesta:

Lue myös:

    Uusimmat