Lähtölaskenta on alkanut: Nasa juhlistaa avaruuslentojen uutta aikakautta – lanseerasi avaruusfaneille kampanjan historiallista avaruuslentoa varten

Nasa juhlistaa avaruuslentojen uutta aikakautta – lanseerasi kampanjan tulevaa avaruuslentoa varten 0:50
Koronapandemian vuoksi ihmiset eivät voi kerääntyä katsomaan raketin laukaisemista – tältä se näyttää!

Nasa on aikeissa juhlistaa avaruuslentojen uutta aikakautta – lähettäähän Yhdysvallat miehitetyn lennon avaruusasemaa kohti ensimmäistä kertaa liki vuosikymmeneen. 

Astronautit Robert Behnken ja Douglas Hurley singotaan kohti ISS:ää SpaceX:n Crew Dragon -avaruusaluksen kyydissä toukokuun 27. toukokuuta. Nasan on määrä laukaista astronautit matkalleen SpaceX:n Falcon 9 -raketilla.

Kyseessä on historiallinen avaruuslento, sillä vastaavanlainen lento tapahtui viimeksi heinäkuussa vuonna 2011.

Koronapandemian vuoksi ihmiset eivät voi kokoontua seuraamaan rakentin laukaisemista paikanpäälle, joten myös Nasa on joutunut pohtimaan vaihtoehtoisia ratkaisuja.

Ainutlaatuinen kampanja sosiaalisessa mediassa

Ilmailu- ja avaruushallintovirasto aikookin näyttää historiallisen hetken virtuaalisesti. Samalla Nasa aikookin lanseerata aivan erityislaatuisen kampanjan sosiaalisessa mediassa lähestyvää h-hetkeä varten. 

Nasa kannustaa kaikkia avaruusfaneja rakentamaan kotikutoisia avaruusraketteja ja ottamaan selfieitä kotitekoisiin avaruusasuihin pukeutuneena. Tämän jöälkeen avaruusaiheinen kuva on jaettava sosiaalisessa mediassa kampanjan hästägillä #LaunchAmerica

Nasa aikoo julkaista voittajat heidän julkisilla, kansainvälisillä sosiaalisen median kanavillaan. 

Lue myös:

    Uusimmat