Mainos

Lahtelaismiehen paloa tutkitaan nyt murhana

Mies oli sytytetty palamaan nesteen avulla. Uhrille tuli pahoja palovammoja, joihin hän menehtyi sairaalassa. Poliisi kaipaa tapauksen silminnäkijöitä.

Lahdessa palamaan sytytetty mies on menehtynyt tänään Töölön sairaalassa Helsingissä.

Rikoskomisario Jouni Takalan mukaan poliisi tutkii erikoista tapausta nyt murhana, koska uhri oli kaadettu maahan ja sitten hänen päälleen oli kaadettu palavaa nestettä. Tekijöitten tavoittamiseksi toivotaan apua yleisöltä.

Rikospaikkana oli Lahden kaupunginteatterin viereinen puistikko, josta on muodostunut suosittu juopottelupaikka. Vuonna 1946 syntynyt lahtelaismies kuului kolmen miehen seurueeseen, jolle tuli erimielisyyksiä. Iltaviiden jälkeen hänet pudotettiin penkiltä ja sytytettiin kaadettuna palamaan nesteen avulla.

Uhri ehti saada pahoja palovammoja, vaikka sivulliset sammuttivat hänet varsin nopeasti.

Tekijäksi epäillyt poistuivat paikalta sammutustöiden aikana. Toinen mies muistetaan yleisväriltään tummasta vaatetuksesta, mahdollisesti nahkatakista. Toinen, pitkähkö ja hoikka mies oli pukeutuneena pitkään mustaan nahkatakkiin, ja hän lähti pois polkupyörällä.

Poliisi on erityisesti kiinnostunut vanhanmallisesta, punaisesta naisten polkupyörästä, johon oli kiinnitettynä tavarankuljetuskori. Ajopeli saattaisi löytyä jostakin hylättynä.

Poliisi pyytää ilmoittautumista niiltä silminnäkijöitä, joiden henkilöys ei tullut tietoon heti tapahtumapaikalla. Erityisesti poliisi toivoo tavoittavansa naishenkilön, joka puhutteli uhria tekopaikalla. Yhteyden voi ottaa kello 8-18 Lahden kihlakunnan poliisin numeroon 03-858 3120, muulloin hälytyskeskukseen.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.