Lähde: Satumaista viikkopalkkaa nauttivan Real Madridin supertähden ja Zinedine Zidanen välit korjaamattomalla tavalla rikki – kiukuttelun jäljet juontavat kahden vuoden taakse

Lehden mukaan Balen ja Zidanen välirikossa on ammatillisten syiden sijaan ensisijaisesti kyse henkilökohtaisista syistä. Kaksikon välillä ei ole lähes lainkaan keskusteluyhteyttä, vaikka seura juhli kaivattua La Liga -mestaruutta vain muutamia viikkoja sitten.

Vaikka Balen ei kerrota käyttäytyneen suoraan päävalmentajaa kohtaan epäkunnioittavasti, Zidane on ollut tyytymätön tämän julkisiin reaktioihin viime aikoina. Sosiaalisissa mediassa levinneissä kuvissa tämä on muun muassa näyttänyt nukkuvan otteluiden aikana vaihtopenkillä. Espanjalaislehdet ovat kertoneet tämän myös poistuneen stadionilta otteluiden ollessa kesken ja vältelleen pelipäivien ulkopuolella joukkueen yhteisiä aktiviteetteja.

Sopimus sitoo Real Madridia

Välirikon juuret juontavat kevään 2018 Mestarien liigan loppuotteluun Kiovassa, jossa noin 390 000 euron viikkopalkkaa nauttiva Bale jäi avauskokoonpanon ulkopuolelle.

Walesilainen tuli ottelussa tunnin kohdalla kentälle Iscon tilalle ja iski kaksi osumaa, joista toinen muistetaan kilpailun historian näyttävimpiin loppuottelumaaleihin lukeutuvana saksipotkuna.

Zidanen palattua uudelleen seuran päävalmentajaksi kesällä 2019 pelaajan ja valmentajan välit ovat käyneet vain huonommiksi.

Aloitteet jupakassa ovat kuitenkin Balella, jonka sopimus Real Madridin kanssa umpeutuu kesällä 2022. Seura ei kuitenkaan ole Marcan mukaan aikeissa päästää Balea suurimmille kilpailijoilleen ilmaiseksi.

Zidane jätti Balen tavoin myös kolumbialaistähti James Rodriguezin kokoonpanon ulkopuolelle. Vuoden 2014 MM-kisojen menestyksen siivittämänä Madridiin siirtyneen pelaajan välit päävalmentajaan ovat paremmalla tolalla kuin Balella, mutta kumpikaan pelaajista ei lähteen mukaan kuulu enää ranskalaisen pelillisiin suunnitelmiin.

Real Madrid kohtaa Mestarien liigan neljännesvälierien toisessa osaottelussa Manchester Cityn perjantai-iltana kello 22.00. C More Sport 1 näyttää ottelun suorana lähetyksenä.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja