Real Madridin tähtipelaajan ja päävalmentajan välit pahasti tulehtuneet – "Tämä ei ole poikkeustapaus"

Real Madridin tuoreen päävalmentajan Santiago Solarin ja tähtipelaajan Iscon välit ovat pahasti tulehtuneet.

Solari hyppäsi Real Madridin väliaikaiseksi päävalmentajaksi, kun Julen Lopetegui sai kenkää suurseuran peräsimestä. Kahden viikon koeajan jälkeen Real päätti nimetä Solarin uudeksi päävalmentajakseen.

Real Madridin tähtipelaajien joukkoon lukeutuva Isco ei ole kuulunut Solarin luottopelaajiin, eikä taitava espanjalainen ole ollut joukkueensa avauskokoonpanossa kertaakaan Solarin alaisuudessa, mikä on saanut Iscon suivaantumaan.

Espanjalaisradio Cadena Copen mukaan tilanne kärjistyi viikonloppuna toden teolla, kun Isco ja Solari ajautuivat riitaan. Real Madrid harkitsi, että Iscoa ei otettaisi mukaan Romaa vastaan pelattavaan Mestarien liiga -otteluun lainkaan, mutta espanjalainen matkasi joukkueen mukana Roomaan kiistojen välttämiseksi. Isco seurasi ottelua kuitenkin katsomosta käsin.

Isco oli syys-lokakuun taitteessa noin kuukauden päivät poissa tositoimista, sillä hän toipui umpisuolileikkauksestaan. Iscon mukaan hän on täydessä pelikunnossa, mutta Solarin mielestä Isco ei ole vielä toipunut leikkauksestaan tarpeeksi.

– Sinun on oltava 100-prosenttisessa kunnossa, jotta sinut voidaan valita. Oikeita päätöksiä oikealla hetkellä. Nämä päätökset tehdään miltei aina urheilullisin perustein poikkeustapauksia lukuun ottamatta. Tämä ei ole poikkeustapaus, Solari perustelee Iscon tilannetta Independentin mukaan.

Lue myös:

    Uusimmat