Helsingissä loistanut Real Madridin brassitähti Manchester Unitedin tähtäimessä – neuvottelut edistyneet

1:02
Casemiro alusti nokkelasti Helsingissä Real Madridin voittomaalin Super Cupissa

Katastrofaalisesti kautensa aloittanut Manchester United on tällä hetkellä Real Madridin keskikentän tähtipelaajan Casemiron kintereillä. Seuran aikomukset ovat vakavia, vahvistaa Sky Sports.

Brittimedian mukaan United työskentelee tällä hetkellä ahkerasti Casemiron hankkimiseksi seuraan. Keskusteluissa olevan sopimuksen arvoksi on kerrottu 60 miljoonaa puntaa eli noin 71 miljoonaa euroa.

30-vuotias brasilialainen siirtyi seuraan Portosta vuonna 2015 ja puhkesi kukkaan Zinedine Zidanen alaisuudessa ranskalaisen tehtyä hänestä espanjalaisjätin johtavan keskikentän pohjapelaajan.

Casemiro on voittanut Mestarien liigan valkopaidoissa viidesti ja Espanjan mestaruuden kolmesti. Hänet valittiin hiljattain Helsingissä pelatun Super Cupin parhaaksi pelaajaksi, kun Real Madrid voitti Frankfurtin 2–0

Manchester United on aloittanut kautensa surkeasti. Sillä on alla tappiot Brightonille ja Brentfordille. Jälkimmäinen päättyi rumiin lukemiin 0–4. Seuran vetovoima siirtomarkkinoilla on kärsinyt jatkuvasta alisuorittamisesta, ja sillä on ollut vaikeuksia löytää kilpailijoihin vertailun kestäviä vahvistuksia eri pelipaikoille. 

Real Madrid voitti La Liga -kauden avausottelussaan Almerian 2–1. Casemiron paikalla avauskokoonpanossa nähtiin Real Madridin kesän ainoa jättihankinta, 80 miljoonaa euroa maksanut ranskalaislupaus Aurelien Tchouameni. Espanjalaislehdistö on vihjaillut Casemiron viileällä suhtautumisella uuteen tulokkaaseen ja pelipaikan havittelijaan.

Manchester Evening Newsin mukaan Casemiro on kokenut joutuneensa Real Madridissa sivurooliin Tchouamenin hankinnan jälkeen. Jalkapallon tähtitoimittaja Fabrizio Romano kertoi torstaina alkuillasta Casemiron keskustelevan Realin päävalmentajan Carlo Ancelottin kanssa lähitunteina tulevaisuudestaan.

Juttua muokattu kello 17.58. Lisätty Romanon tiedot Casemiron keskustelusta Ancelottin kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja