Gareth Balen Real Madrid -ura sinettiä vaille valmis? Jäi kokonaan rannalle tärkeästä UCL-ottelusta

Espanjassa La Ligan mestaruuden voittanut Real Madrid on kiperässä paikassa, kun Mestarien liiga jatkuu perjantaina. Keskiviikkona Real ilmoitti 24 pelaajan nimilistansa toiseen osaotteluun Manchester Cityä vastaan. Listalta puuttui kaksi merkittävää nimeä.

Real Madrid lähtee neljännesvälierien toiseen osaotteluun tukalasta paikasta, sillä City voitti helmikuun lopulla pelatun avausottelun lukemin 2-1. Kaiken lisäksi Cityn osumat olivat vierasmaaleja.

Real koki kyseisessä ottelussa tuntuvan menetyksen, kun sen kapteeni Sergio Ramos lensi pihalle suoralla punaisella kortilla. Näin Ramos ei pelaa toisessa osaottelussa.

Ramos matkaa kuitenkin joukkueensa mukaan Manchesteriin.

Sen sijaan Real Madridin tähtinimi, waleslainen hyökkääjä Gareth Bale ei ole ollenkaan mukana. Bale ei mahtunut lainkaan Realin managerin Zinedine Zidanen 24 pelaajan listalle.

Bale, 31, on ollut pahasti sivuraiteella jo tovin ajan Realissa. Bale on ollut tukkanuottasilla Real-käskijän Zidanen kanssa. Bale siirtyi Realiin kesällä 2013, silloisella maailmanennätyshinnalla (101 miljoonaa euroa).

Myös toinen tähtinimi, kolumbialainen James Rodriguez jäi sivuun 24 nimen listalta. Rodriguezin sopimus on tällä hetkellä katkolla ja hänen uskotaan siirtyvän muualle vielä loppukesän aikana.

Real sai myös lupaavia uutisia perjantain ottelun alla, sillä loukkaantumisista kärsineet Eden Hazard ja Luka Jovic ovat mukana 24 pelaajan listalla.

Lue myös:

    Uusimmat