Lähde: AC Milan hanakasti suomalaistopparin perässä – myös Liverpool on kiinnostunut nuoresta lahjakkuudesta

Serie A -jätti AC Milan on vahvasti Saksan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavan Malick Thiawin perässä, kertoo Sky Italia.

Saksan ja Suomen kansalaisuudet omaava 20-vuotias puolustaja on ollut käynnissä olevalla kaudella Schalken luottopelaajia. Vahvat otteet Schalken takalinjoilla ovat herättäneet suurseurojen kiinnostuksen.

Sky Italian mukaan varsinkin perinteikäs italialaisseura AC Milan on vahvasti Saksan ja Suomen kansalaisuudet omaavan nuorukaisen kintereillä.

Milan on jo ottanut yhteyttä Schalkeen aloittaakseen neuvottelut nuoresta lahjakkuudesta. Joukkueet eivät toistaiseksi ole vielä päässeet sopuun mahdollisesta siirrosta, mutta neuvottelut ovat yhä käynnissä.

Sky Italian mukaan myös Valioliigassa pelaava Liverpool on kiinnostunut lahjakkaasta Thiawista.

20-vuotiaan Thiawin äiti on suomalainen ja nuori puolustaja omaa Suomen kansalaisuuden. Huuhkajat olisi halunnut Thiawin riveihinsä jo viime keväänä, mutta tuolloin Thiaw päätti hyväksyä Saksan alle 21-vuotiaiden maajoukkuekutsun.

Thiawin päätös ei kuitenkaan kumoa täysin mahdollisuutta pelata Huuhkajissa, sillä vasta ensimmäinen kilpailullinen peli miesten A-maajoukkueessa sinetöi nuorukaisen maajoukkuevalinnan.

Lue myös:

    Uusimmat