Lääkärit halusivat lohduttaa pelokkaita koronapotilaita – keksivät ihastuttavan keinon: "Rohkaiseva hymy merkitsee paljon"

Kasvoja peittävistä suojaimista huolimatta lääkärit keksivät keinon näyttää hymnsä potilaille!

Koronaviruksen vuoksi sairaaloiden työntekijät joutuvat käyttämään suurta määrää henkilösuojaimia. Vaikka maskit ja visiirit peittävät kasvot, ammattilaiset ovat keksineet keinon näyttää kasvonsa potilaalle, kertoo Insider.

Halusi auttaa pelokkaita potilaita

Sairaaloissa ympäri maailman työntekijät ovat alkaneet kantaa rinnassaan omaa kuvaansa, jossa lukee myös titteli. Esimerkiksi sandiegolaisessa sairaalassa työskentelevä ja hengitysvaikeuksia työkseen hoitava Robertino Rodriguez valitsi rintaansa hymyilevän otoksen itsestään.

– Eilen tunsin pahaa mieltä ensiapupotilaideni vuoksi, kun tulin huoneeseen ja kasvoni ovat henkilösuojainten peitossa. Rohkaiseva hymy merkitsee paljon pelokkaalle potilaalle, mies kuvaili Instagramissa.

Robertino päättikin laminoida ison, iloisen kuvan itsestään ja kiinnittää sen vaatteisiinsa.

– Näin potilaani voivat nähdä kannustavan ja lohduttavan hymyn, Robertino kuvailee.

Robertino suojavaatetuksessaan. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Idea kiertää netissä

Myös esimerkiksi Los Angeleissa työskentelevä Derek DeVault kollegoineen kantaa valokuvia vaatetuksessaan.

– Näin tämän idean Instagramissa ja ajattelin, että se on kaunis tapa helpottaa potilaidemme oloa tänä stressaavana aikana, Derek kehuu.

Derek kollegoineen. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Robertino kerää Instagram-tililleen kuvia myös muiden lääkäreiden omakuvista. Monet ovatkin kiinnittäneet vaatteisiinsa hymyilevän kuvan vaikeita aikoja piristämään!

Tältä ilmiö näyttää Brasiliassa. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Selaa kuvia nuolilla. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Lue myös:

    Uusimmat