Ellen keksi kasvosuojan, jossa on reikä juomapillille – tyrmistynyt vastaanotto: "Miksi edes käyttää maskia, jos tekee jotain näin typerää...?"

Näin teet itsellesi tai läheisellesi maskin minuutissa – Muista, tekemäsi maski ei ole henkilönsuojain! 1:50
Näin teet itsellesi tai läheisellesi maskin minuutissa – muista kuitenkin, ettei tekemäsi maski ole henkilönsuojain! Tämä ei suojaa käyttäjää koronavirukselta.

Ompelija Ellen keksi kasvomaskin, joka ei netissä ilahduttanut.

Taiteilija ja vaatteita ja asusteita valmistava Ellen Macomber keksi kasvomaski-idean, joka otettiin vastaan tyrmistyksensekaisin tuntein. Ellen suunnitteli kasvomaskin, jossa on reikä pillille, kertoo New York Post.

– Olemme New Orleansissa, ja täällä me tykkäämme juoda, Ellen kuvailee.

Hän alkoi koronapandemian alettua valmistaa kasvomaskeja.

Pilli työnnetään maskin läpi

Aluksi ajatuksena oli valmistaa kasvomaskiin luukku, jonka voisi avata juomista varten, mutta sitä käyttääkseen käyttäjän pitäisi koskea kasvoihinsa. Lopulta Ellen kehitti erityisen kerroksen, jossa on reikä pillille.

Pilli täytyy työntää maskin läpi tietyssä kulmassa, eikä sen aukko siis ole koko aikaa auki. Ellen itse uskoo tuotteeseensa.

– Mikä tahansa on parempi kuin ei mitään, Ellen kuvaa.

Hän toteaa, ettei maskien tule kuvitella antavan täyttä suojaa mitään vastaan. Ellen uskoo vahvasti, että kansa aikoo juoda ja tavata toisiaan, ja ainakin hänen ideansa avulla he voivat käyttää maskia.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Ymmärtävätkö he kasvomaskin idean?"

Lienee sanomattakin selvää, ettei reikä kasvomaskin keskellä ole turvallisuuden kannalta hyvä idea. Netissä idea on otettu vastaan tyrmistyneissä tunnelmissa.

– Eli teitte pienen reiän, josta virus tulee läpi? Mahtavaa ajatustyötä, Steven Ferreira sivaltaa Facebookissa.

– Mietin vain, ymmärtävätkö he kasvomaskin idean, Bryan Scott ihmettelee.

– Se, että maskissa on reikä, ei tee sinulle mitään hyvää, miksi edes käyttää maskia, jos tekee jotain näin typerää, Hope Wright-crowe kyselee.

– Rehellisesti, sairaanhoitajana on ollut hyvin vaikeaa kävellä ympäriinsä ja nähdä ihmisiä, jotka eivät valmiiksi tiedä, miten kasvomaskeja käytetään oikein. Joten mitä enää haittaa yksi hyödytön lisämaski. Pudistelen tälle päätäni. Nähdään pian ensiavussa, Grissel Hernandez napauttaa.

Joku selvästi on mieltynyt ideaan, sillä reikäiset kasvomaskit myytiin loppuun. Ellen assistentteineen valmisti 40 maskia, jotka myytiin puolessa tunnissa.

Lue myös:

    Uusimmat