Kiinalaisessa kampaamossa haluttiin välttää koronavirustartunnat – käyttöön otettiin eriskummallinen työtapa

WHO nosti koronaviruksen riskiluokitusta hyvin korkeaksi – lääkäri kertoo, millaisia vaikutuksia viruksella on työpaikoilla 9:28
Videolla lääkäri kertoo, miten työpaikoilla pitäisi varautua koronavirukseen Suomessa.

Kiinalainen kampaamo pisti harjat ja kammat keppien nokkaan. Erikoisesta tempauksesta kertoo muun muassa New York Post -sivusto.

Netissä on levinnyt kuvia ja videoita, joissa näkyy, miten kiinalainen kampaamo keksi tavan tehdä työt ja välttää kuitenkin koronatartunnan: työntekijät ovat kiinnittäneet harjat, kammat ja hiustenkuivaajat pitkien puisten keppien päähän ja tekevät työtään niiden avulla samalla, kun pitävät hengityssuojaimia. 7 News -sivuston mukaan kasvomaskin käyttö on pakollista.

Hiusstylistien käyttämät kepit ovat noin 90 senttiä pitkiä. Niitä käytetään sellaisiin perustoimiin kuten hiustenpesuun ja kuivaamiseen, salongista kerrotaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Halusivat tehdä kaikkien olon mukavaksi

Australialainen 7 News -sivusto kertoo, että video olisi ilmeisesti kuvattu Yidy Feiyan -kampaamossa Sichuanin provinssissa sunnuntaina. Kampaamon kerrotaan itse julkaisseen alun perin videon netissä. New York Postin mukaan alkuperäisen videon olisi kuvannut kampaamossa työskentelevä 30-vuotias He Bing.

Kampaamosta kerrotaan, että taktiikkana oli saada sekä työntekijät että asiakkaat tuntemaan olonsa mukavaksi samalla, kun yritettiin välttyä koronavirukselta. Kampaamo avasi ovensa pitkän tauon jälkeen 1. maaliskuuta.

Lue myös:

    Uusimmat