Kysely paljastaa: Seksiäänet tuovat itsevarmuutta petileikkeihin – silti naiset pitävät itseään liian äänekkäinä sängyssä

Kyselyn mukaan naiset pelkäävät olevansa sängyssä liian äänekkäitä.

Moni mies nauttii siitä, että näkee ja kuulee seksikumppaninkin nauttivan seksistä. Tästä huolimatta naiset saattavat itse kokea epävarmuutta omasta ääntelystään. Tähän viittaa ainkain SKYN Condomsin kysely, kertoo Cosmopolitan.

Kyselyyn vastasi 2000 amerikkalaista ja kanadalaista. 41 prosenttia kyselyyn vastanneista naisista uskoi nimittäin olevansa liian äänekäs sängyssä. Vain 27 prosenttia miehistä uskoi samaa itsestään. 

Seksin ääniä ei kuitenkaan kannattaisi pelätä. Moni seksikumppani karsastaa epäaitoa, pornosta opittua ääntelyä, mutta normaali ääntely kertoo kumppanille, että nautit seksistä. Näin ajatteli ainakin 57 prosenttia vastaajista. He kertoivat tuntevansa olonsa itsevarmemmiksi, kun heidän kumppaninsa äänteli nautinnon merkiksi. 

42 prosenttia vastaajista koki olonsa itsevarmemmaksi myös silloin, kun ääntelivät itse.

Kyselystä selvisi myös muita mielenkiintoisia seksifaktoja, kuten että takaapäin-asento oli vastaajien suosikki. Myös lähetyssaarnaaja ja nainen päällä olivat vastaajien mieleen.

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit.

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös:

    Uusimmat