Ääntele rohkeasti seksin aikana – lue 4 mahtavaa syytä

Petipuuhien aikana kannattaa rohkeasti äänellä ja voihkia, jos haluaa itsensä ja kumppaninsa nauttivan seksistä enemmän.

Seksi on usein nautinnollista puuhaa, mutta etenkin suomalaiset ovat usein melko pidättyväisiä petipuuhien aikana. Ääntä voi ja kannattaa käyttää rohkeasti etenkin seksin aikana.

Voihki, hengitä syvään ja anna kumppanisi kuulla, kuinka paljon nautit hänen kosketuksestaan ja pääsette molemmat takuulla maaliin punaisin poskin ja hyvillä mielin.

1. Auttaa kommunikoimaan kumppanille

Päästä äänet valloilleen, kun kumppanisi tekee jotain kiihottavaa. Voihkimalla osoitat kumppanillesi, että suunta on oikea ja nautit todella hänen liikehdinnästään.

2. Poistaa estot

Voihkimalla ja puhumalla rivoja voi osoittaa kumppanilleen, että sängyssä ei ole estoja. Älä ole sängyssä pidättyväinen ja huomaat takuulla nauttivasi seksistä normaalia enemmän. Samalla myös kumppanisi vapautuu ja uskaltaa nauttia jokaisesta hetkestä täysin rinnoin.

3. Hengitys on vapautuneempaa

Hengityksellä on todella suuri rooli nautinnon osalta. Testaa seuraavalla kerralla sitä, että hengität todella rennosti syvään ja voihkit samalla. Huomaat takuulla oleva aiempaa kiihottuneempi. Kannattaa myös testata esimerkiksi sitä, että pidättää hengitystään hieman orgasmin aikana. Se nimittäin vahvistaa orgasmia entistä enemmän. Tämän sijaan voi myös osoittaa kumppanilleen kiihkon huipusta ääntelemällä nautinnollisesti.

4. Auttaa kumppania kiihottumaan

Voihkiminen ja ääntely saavat kumppanin rentoutumaan ja kiihottumaan nopeammin. Ei kuitenkaan kannata karjua kurkku suorana, sillä se ei ole useimpien mielestä kovinkaan seksikästä.

Lue myös:

    Uusimmat