Kuvat: Seksiä rukoilijasirkan tyyliin? Tältä näyttäisi, jos ihmiset harrastaisivat seksiä eläinten tapaan

Mitä, jos ihmiset harrastaisivat lemmenpuuhiaan eläimiä matkien?

Ihmiset ajattelevat usein olevansa erityisiä, mutta loppupeleissä olemme monessa suhteessa samanlaisia kuin monet muutkin nisäkkäät.

Entäpä, jos ihmiset ottaisivat eläimistä mallia, ja harrastaisivat seksiä, kuten ne?

Sudenkorento

Sudenkorentokoiraat tekevät aina aloitteen. Olisiko ihmismiehistä samaan? Rauhoittaakseen naarasta koiras lähestyy sitä takaapäin kesken ilmalennon. Jotta parittelu olisi onnistunut, koiraan pitää pitää tiukka ote naaraasta. Tämän jälkeen sudenkorennot joutuvat vääntelemään itseään akrobaattisin tavoin saadakseen sukupuolielimensä yhteen. Peppu vasten peppua -tyyli ei ihmisillä olisi kovin onnistunut perheenlisäyksen kannalta.

Merikrotti

Merikrotit lisääntyvät epätavalliseen tyyliin. Naaras on huomattavasti urosta suurempi, ja pieni uroskrotti kiinnittyy naaraan pinnalle – ja siitä läpi. Se syö itsensä niin syvälle, että voi imeä verta naaraan verisuonesta. Tämän jälkeen uros ikään kuin sulautuu naaraaseen, ja vapauttaa spermaa vasta, kun aika on niin sanotusti kypsä. Tämä lisääntymistyyli vaatisi ihmisillä sitä, että parisuhteet voitaisiin unohtaa. Vastakkaiseen sukupuoleen törmätessä kävisi auttamatta huonosti.

Kilpikonna

Uroskilpikonna kiipeää naaraskilpikonnan päälle takaapäin, ja työntää hännästään ilmestyvän peniksen naaraan sisään. Koska lähestyminen tapahtuu hitaasti, naaraskilpikonna voi samalla esimerkiksi syödä, nukkua tai tehdä oikeastaan ihan mitä vaan. Mitä jos ihmiset ottaisivat yhtä rauhallisesti?

Rukoilijasirkka

Rukoilijasirkkakoiras ottaa todellisen riskin antautuessaan yhdyntään naaraan kanssa, sillä naaras saattaa syödä lemmekkään ystävänsä parittelun puitteissa. Ihmiskunnan sukupuutto olisi varmasti todellinen uhka, jos ihmiset päättäisivät kokeilla samaa taktiikkaa.

Osittainen lähde: Ifl Science

Lue myös:

    Uusimmat