KUVAT: Pullaposkinen lapsitähti muuttui pinkeäksi painikorstoksi

Alle kouluikäisenä Hollywoodissa läpimurron tehneestä näyttelijästä on kasvanut näyttävän raamikas kamppailulajien harrastaja.

Jonathan Lipnicki näytteli Tom Cruisen tähdittämässä Jerry Maguire -elokuvassa Ray Boydia ollessaan vain viisi vuotias. Hän valloitti juniorina hymyllään ja pikkuvanhalla, silmälaseilla varustetulla olemuksellaan. Ensimmäinen pitkässä olekuvassa oleva päärooli hoitui Pikku Vampyyri-elokuvassa vuonna 2000.

Lipnicki on jatkanut aktiivista uraansa näyttelijänä, mutta menettänyt sydämensä valkokankaan lisäksi kamppailulajeille. Hänellä on violetti vyö brasilialaisessa jujutsussa. Hän jopa tatuoi joulun alla lajitunnuksen rintaansa.

Aktiivisesti treenaavat vapaa-ottelijat ovat lähes poikkeuksetta todella kovassa kunnossa. Laji vaatii sekä aerobista kuntoa, venyvyyttä, voimaa ja reaktiokykyä.

Tähti on sanonut, että ammattimaiseksi vapaa-ottelijaksi ryhtyminen vaatisi nykyistäkin enemmän harjoittelua. Hän kommentoi, ettei kuitenkaan sano ammattilaistason painille kyllä, eikä ei.

Ivillage.com julkaisi tuoreen kuvan lihaksikkaasta Lipnickistä. Nuorta lapsinäyttelijää ja tiukan six-packin omaavaa nuorta miestä on vaikea tunnistaa samaksi henkilöksi. Katso kuvavertailu ja tähden tuorein kuva täältä.

Lue myös:

    Uusimmat