Viivi Lehikoinen kommentoi EM-kisoja: "Kova luotto"

Viivi Lehikoinen luottavainen EM-kisojen suhteen 1:29
Viivi Lehikoinen on luottavainen EM-kisojen suhteen.

Yksi Suomen EM-kisojen menestystoivoista, VIivi Lehikoinen, avasi kautensa Rabatin Timanttiliigan kuudennella sijalla.

Lehikoinen avasi 400 metrin aitakisan vahvasti, mutta hyytyi lopussa jääden kuudenneksi. Aika 55,81 jää suomalaisen ennätyksestä 1,41 sekunnin päähän. Lehikoinen ei kuitenkaan ole huolissaan, sillä kausi on vasta alussa.

Se oli minun mielestä ihan okei. En oikein osannut odottaa mitään, kun tämä oli kuitenkin aika aikaisin. Hallikausi oli aika vaikea, ja sen jälkeen on pitänyt mennä aika rauhassa, Lehikoinen kommentoi.

– Kuusi aitaa meni ihan hyvin, mikä oli positiivista, mutta sen jälkeen oli ongelmia aitojen kanssa ja vauhti hyytyi paljon, mutta ihan hyvä aloitus, Lehikoinen täydentää SUL:n tiedotteessa.

Katso Lehikoisen koko haastattelu jutun ylälaidassa olevalta videolta.

Lehikoisen harjoituskausi oli haasteellinen, sillä tammikuussa kiusana oli pieni ylirasitustila. SM-hallien jälkeen hän antoi kropan palautua kunnolla ennen kevään harjoitusjaksoa.

– Siitä lähdin sitten rakentamaan kuntoa takaisin. Tässä on ollut hyviä ja huonoja päiviä, mutta tilanne on nyt ihan jees, Lehikoinen toteaa.

24-vuotias Lehikoinen oli viime kaudella Euroopan tilastojen seitsemäs, joten hän on potentiaalinen menestyjä Rooman EM-kisoissa.

– Siihen (EM-kisoihin) on vielä pari viikkoa, ja minulla on kova luotto, että jo seuraavassa kisassa tuosta ajasta lähtee pois, ja olen aina parhaimmillani isoissa kisoissa, Lehikoinen vakuuttaa.

Katso Lehikoisen Timanttiliigan juoksu alla olevalta videolta.

Viivi Lehikoiselta vaisu kauden avaus Rabatin Timanttiliigassa 2:23
Viivi Lehikoinen kiersi ratakierroksen aidat aikaan 55,81 Rabatin Timanttiliigassa.

Klo 22.04 täydennetty Lehikoisen kommentteja SUL:n tiedotteen pohjalta.

Lue myös:

    Uusimmat