Kuvat paljastavat: Frendit-tähti kaljuuntuu!

Frendeistä tuttu Matthew Perry täytti tänä vuonna neljäkymmentäkolme vuotta. Tuoreet kuvat miehestä paljastavat miehen kaljuuntumisen.

Frendit-sarjasta tuttu Matthew Perry juhli elokuussa 43-vuotissyntymäpäiviään. Vuonna 2004 päättyneen megasuositun Frendit-sarjan jälkeen miehen elämään on mahtunut sekä menestystä että vaikeita ajanjaksoja.

Onnistuttuaan jättämään päihdeongelmansa taakseen tähti on ottanut elämänsä haltuun, ja miehen uusi Go On -draamakomedia onkin menestynyt hyvin.

Tuoreet kuvat miehestä todistavat, että vuodet ovat kuitenkin tehneet tehtävänsä myös Perryn kohdalla. Viime viikolla Los Angelesissa mies nähtiin pistäytymässä Extra-televisio-ohjelmassa X Factor USA -sarjaakin juontavan Mario Lopezin haastateltavana.

Uudesta sarjastaan kertonut, väsyneen näköinen Perry oli raskaiden silmäpussiensa kanssa lähes tunnistamaton, mutta miehestä napatut kuvat paljastivat jotain muutakin. Miehen ikä käy nimittäin ilmi nyt myös miehen päälaesta, sillä viime vuosina harmaantumaan alkanut tähti näyttää nyt myös kaljuuntuvan.

Katso kuvat tunnistamattomasta Frendit-tähdestä:Kuvat paljastavat: Frendit-tähti kaljuuntuu!

FRENDIT Subilla maanantaista perjantaihin klo 18.00. Uusinnat sunnuntai-aamupäivisin.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat