Mainos

KUVAT: Brittiperheellä on 145 lemmikkiä

Englantilaisperheellä on talossaan hurjat 145 lemmikkiä, pesukarhuista haisunäätiin.

Jamie Mintram, 39, ja hänen vaimonsa Michelle, 32, tapasivat 15 vuotta sitten, yhdistävänä tekijänä eläinrakkaus. Nelihenkisen perheen talo on sittemmin täyttynyt eläimistä, joista osa on ostettu kasvattajilta ja osa tullut pelastettuina huonoista oloista.

– Eläimemme ovat eksoottisia, mutta eivät villejä, Jamie Mintram korosti englantilaisen Daily Expressin jutussa viime lauantaina.

– Siinä on tärkeä ero. Olen varmistanut, että kaikki ostamani eläimet on kasvatettu vastuullisesti, kontrolloiduissa oloissa. Pelastettujen eläinten kohdalla en ole yhtä varma. Niitä on saatettu pyydystää villioloista, mutta nyt ensisijainen tavoitteeni on pitää ne turvassa ja varmistaa niiden hyvinvointi.

– Jos eläintä on kasvatettu suljetuissa oloissa sukupolvien ajan, en näe eroa koirien tai kanien kasvatukseen. Itse asiassa suljetuissa oloissa kasvattaminen on tärkeä osa (lajien säilymisen) suojelua.

Lemmikkejä liikutellaan pakettiautolla esimerkiksi sairaaloihin, kouluihin ja vanhustentaloihin.

– Esittelemme mieluusti oloja, joissa eläimiämme pidämme. Liikuteltava eläintarhamme syntyi rahanteon sijaan ennen kaikkea eläinrakkaudesta, Mintram sanoo Daily Expressille.

Lähde: express.co.uk

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.