Kuuma kesälook: Inspiroidu Cannesin filmifestivaaleista

Millainen on tämän kesän trendilook? Ota mallia filmifestivaalien tyylikkäistä pukeutujista! Mitä sinä pistäisit yllesi glamour-kaupunki Cannesiin?

Cannesin elokuvafestivaalit keräsivät kaupunkiin paljon tyylikkäistä julkkiksia, mutta myös tavalliset kaduntallaajat onnistuivat näyttämään upeilta. Katso miten maailman kuuluisimmille leffafestareille kuuluu pukeutua!

Julkkistyyli

Inspiroidu julkkiksista, joita Cannesin kaduilla ja luksushotelleissa pyörii. Ota vinkkiä vaikka Lady Gagan hulvattomasta pukeutumisesta, mutta valitse kenties hieman hillitympi tyyli ja erotut eduksesi. Kiinnitä huomiota tämän Cannes-kaunottaren otsapantaan ja gladiaattorikenkiin!

Kukallinen hippimekko

Tämän kesän ehdoton hitti on pitkä kukkamekko! Tämä asu sopii täydellisesti esimerkiksi kesän festareille. Jos taas haluat paljastaa ruskettuneet sääresi, valitse yllesi värikäs hippitunika. Pistä jalkaan sandaalit, mutta muista vaihdella kenkiä, ettet saa jalkapöytään outoja rusketusraitoja.

Tyylikäs herrasmies

Kesästä nauttivat herrasmiehet voivat pitää lookin yksinkertaisena, mutta silti tyylikkäänä. Pue yllesi kauluspaita ja tummat housut tai valkoinen paitapusero ja farkut – nämä asut sopivat sekä päivätapahtumiin että iltajuhlaan. Asun kruunaa nostalginen fedora!

Retro biitsiasu

Rento rantatyyli puree tietysti, kun meren äärellä ollaan. Cannesissa ei kuitenkaan kannata jäädä seinäruusuksi, joten pistä retrosti 1980-luvun neonvärit ylle. Jalkaan flipflopit ja biitsille!

Hattu on must!

Kun aurinko helottaa, hattu asusteena on must! Ellei hattua löydy omasta takaa, Cannesissa voit napata mukaasi hatun rantabulevardilla pyöriviltä kaupustelijoita.

MTV3 Helmi / Leena Salo

Kuvat: Leena Salo

Lue myös:

    Uusimmat