Kurvikkaita malleja haukkunut muotisuunnittelija käänsi takkinsa

Muotisuunnittelija Julien MacDonald yllättää. MacDonald voisi palkata näytökseensä kurvikkaita malleja, vaikka vastikään ajatus kauhistutti häntä.

Muotisuunnittelija Julien MacDonald lyttäsi vielä vähän aikaa sitten rehevät mallit. Suunnittelija oli sitä mieltä, että isompien mallien käyttäminen näytöksissä on pelkkä vitsi. Nyt MacDonald on kääntänyt takkinsa ja on kiinnostunut käyttämään kurvikkaita malleja näytöksissään. Pesti Huippumalli haussa -ohjelman tuomaristossa on suunnittelijan mukaan avannut hänen silmänsä.

– Voit olla aito ja silti seksikäs. Isommat tytöt voivat kilpailla tyttöjen kanssa, jotka ovat heitä puolta pienempiä, suunnittelija suitsuttaa.

Outo takinkääntö johtuu MacDonaldin mukaan siitä, että hän laukoi viime kommenttinsa ollessaan jonkinlaisessa "muotikuplassa". Nyt hän myöntää, että isommille tytöille on tilausta.

– Jos joku hyvä haluaa esitellä merkkiäni, olen valmis siihen, suunnittelija sanoo.

Julien MacDonald pitää kurvikkaista malleista.

MacDonald on herättänyt aikaisemminkin närää kiivailla kommenteillaan. Hän on muun muassa kironnut turkiksia vastustavat ihmiset.

– Ihmiset, jotka eivät pidä turkiksista, voivat painua kuuseen. Rakastan turkiksia, ne ovat kauniita, luonnollisia tuotteita, suunnittelija on sanonut.

Suunnittelijan näkemyksiä kritisoi eläinten oikeuksiin keskittyvä PETA sekä eläintenystävä Pamela Andersson, joka kieltäytyi menemästä suunnittelijan näytökseen, ennen kun hän on lopettanut turkisten käyttämisen.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: Femalefirst.co.uk

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja