Kurt Cobainin tytär avautuu riippuvuudestaan: "Tämä on selväpäisyyteni toinen vuosipäivä"

Frances Bean Cobain kertoi sosiaalisessa mediassa tiistaina 13. helmikuuta viettäneensä kaksi vuotta täysin selvänä. 

Edesmenneen grunge-muusikko Kurt Cobainin ja näyttelijä-laulaja Courtney Loven tytär Frances Bean Cobain paljasti Instagram-tilillään tiistaina 13. helmikuuta viettävänsä merkityksellistä vuosipäivää. Cobain kertoi olleensa kaksi vuotta täysin selvänä.

– Tämä hetki on esitys siitä, kuka minä olen 13. helmikuuta 2018. Tämä tuntuu merkitykselliseltä, sillä tämä on selväpäisyyteni toinen vuosipäivä.

 

25-vuotias Cobain ei ole puhunut julkisesti menneestä riippuvaisuudestaan. Hän painottaa päivityksessään haluavansa aloittaa terveemmän elämäntyylin, johon nivoutuu myös tunnepuolen tasapainoisuus. Cobain myöntää, ettei selväpäisyys ole ollut kaikista helpoin valinta, mutta se on ollut kaikista parasta hänelle sekä hänen läheisilleen.

– Mielestäni kaikista tärkeintä on sivuuttaa pelkoni siitä, että tulen tuomituksi, väärinymmärretyksi tai luokitelluksi yhdeksi tietyksi asiaksi.

– Minulle on jokapäiväistä kamppailua olla osana kipeitä, epämukavia, traagisia ja sekaisin olevia asioita jotka ovat koskaan tapahtuneet tai aikeissa tapahtua.  

Riippuvuudet osana elämää pitkään

Riippuvuudet ovat olleet Cobainille tuttuja hänen lapsuudestaan asti, sillä kummatkin hänen vanhemmistaan käyttivät aikoinaan huumeita. Cobainin äiti Courtney Love määrättiin vuonna 2005 kuntoutukseen hänen myönnettyään, että hän oli käyttänyt huumeita ehdonalaisuussääntöjensä vastaisesti. 

Nirvanan laulajana tunnetuksi tullut Kurt Cobain teki itsemurhan vuonna 1994. Raporttien mukaan muusikon kehosta löytyi hänen kuolemansa aikaan suuria määriä heroiinia sekä valiumia. 

Kahden vuoden selväpäisyyden lisäksi Cobain juhli hiljattain toista tärkeää vuosipäivää, sillä hän on seurustellut vuoden poikaystävänsä Matthew Cookin kanssa. 

 

Cobain oli aikaisemmin naimissa Isaiah Silvan kanssa. Pariskunta meni naimisiin vuonna 2014, mutta Cobain haki avioeroa maaliskuussa 2016.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat