Kuninkaallisen avautuminen hämmentää – Fergie kertoo kauneusoperaatioistaan: "Olin teettänyt vähän laserhoitoja"

2:32
Prinssi Harry kertoi häkeltyneenä perheensä esikoisesta

Yorkin herttuatar Sarah Ferguson kertoo harvinaisen avoimesti kauneusoperaatioistaan. 

Lokakuussa 60 vuotta täyttänyt Yorkin herttuatar Sarah Ferguson, eli tunnetummin Fergie, on avautunut jo muutamaan otteeseen toimenpiteistä, joilla hän yrittää pitää itsensä nuorekkaana. 

Hiljattain herttuatar ylisti ystäväänsä Gabriela Mercikiä, jolta kuninkaallinen on vuosien ajan ottanut erilaisia hoitoja. Fergie kiitteli ystäväänsä, joka osaa rauhoittaa tämän joka kerta, kun hän astelee klinikalle hoitoja varten. 

– Toden totta kun tulen tohtori G:n klinikalle saavun aina kuin hurrikaani, Fergie avautuu. 

Herttuattaren mukaan Mercikin klinikalla hän on vaipuu rauhalliseen ja seesteiseen tilaan, sillä hoidot eivät ole kivuliaita ja niitä säestetään pianomusiikilla.

Fergie kertoi myös tyttärensä prinsessa Eugenien häiden yhteydessä olleensa äärimmäisen iloinen lapsensa onnen puolesta, mutta herttuattaren hymyn takana oli myös toinen syy. 

– Onnellisuus paistoi minusta, sillä tyttäreni oli menossa naimisiin. Olin niin iloinen. Rakastan Jackia (Brooksbank). Kun olen intohimoinen jonkin asian suhteen, se saa silmäni loistamaan. 

– Ensisijaisesti olin iloinen Eugenien puolesta, mikä sai minut näyttämään hyvältä. Mutta olin teettänyt kasvoilleni vähän laserhoitoja, mikä myös auttoi. 

Kuninkaalliset välttävät tavallisesti viimeiseen asti minkäänlaisten tahojen mainostamista.

Fergie on kuningatar Elisabetin kolmanneksi vanhimman lapsen prinssi Andrew'n entinen vaimo. Herttuattarella ja Andrew'lla on kaksi lasta, 31-vuotias prinsessa Beatrice ja 29-vuotias prinsessa Eugenia. 

Lähde: Express

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja