Kuninkaallinen lipsahdus! Herttuatar Meghanin esittelytekstistä hovin virallisilla sivuilla löytyy yllättäen merkittävä virhe

8:01
Herttuatar Meghanin kohuhaastattelu paljastaa järkyttäviä yksityiskohtia brittihovista.

Herttuatar Meghanin esittelytekstiä kuninkaallisen perheen nettisivuilla ei ole ilmeisesti päivitetty hetkeen. 

Herttuatar Meghan ja prinssi Harry saivat toisen lapsensa Lilibet Dianan kesäkuussa. Pariskunnan esikoinen Archie Harrison syntyi toukokuussa 2019.

Kuninkaallisen perheen jäsenet onnittelivat Harrya ja Meghania perheenlisäyksensä johdosta alkukesästä 2021, mutta hovin virallisilla nettisivuilla asiaa ei ilmeisesti ole vielä ehditty huomioida. Herttuatar Meghanin esittelytekstissä kuninkaallisen perheen sivuilla nimittäin lukee yhä, että Meghanilla ja Harrylla olisi vain yksi lapsi. 

– Sussexin herttuatar, syntymänimeltään Rachel Meghan Markle, meni naimisiin prinssi Harryn kanssa St. Georgen kappelissa Windsorissa toukokuussa 2018. Herttualla ja herttuattarella on yksi lapsi, Archie Mountbatten-Windsor, esittelytekstin kärjessä lukee. 

On epäilty, ettei sivuja yksinkertaisuudessaan ole muistettu päivittää – lisättiinhän Lilibet Diana viralliseen kruununperimysjärjestykseenkin vasta kuluvalla viikolla, seitsemän viikkoa syntymänsä jälkeen. 

Meghanin biossa todetaan, että hän sekä Harry ovat astuneet syrjään kuninkaallisen perheen velvollisuuksistaan vuoden 2020 tammikuisen ilmoituksensa mukaisesti. Tekstiä ei varmaankaan ole juurikaan päivitetty kevään 2020 jälkeen, sillä siinä myös todetaan, että pariskunta, mukaan lukien Meghan, jatkaa muun muassa useiden hyväntekeväisyysjärjestöjen sekä organisaatioiden suojelijoina. 

Lisäksi tekstin mukaan Meghan ja Harry viettävät aikaa sekä Iso-Britanniassa että Pohjois-Amerikassa, jatkaen työtään kunnioittaakseen velvollisuuttaan kuningatar Elisabetia, Kansainyhteisöä sekä suojeluskohteitaan kohtaan. Windsorin linnan lähellä sijaitsevan Frogmore Cottagen kerrotaan pysyvän perheen Iso-Britannian kotina. 

Meghan ei kuitenkaan ole käynyt Iso-Britanniassa kertaakaan sen jälkeen, kun hän ja Harry heittivät hyvästit kuninkaallisille velvollisuuksilleen maaliskuussa 2020 ja muuttivat Pohjois-Amerikkaan. Harry puolestaan on vieraillut entisessä kotimaassaan kahdesti: huhtikuussa isoisänsä Philipin hautajaisissa sekä heinäkuun alussa edesmenneen äitinsä prinsessa Dianan 60-vuotissyntymäpäivän kunniaksi tehdyn patsaan julkistustilaisuudessa. Frogmore Cottagessa perhe ei ole käynyt yhdessä kertaakaan pois muuttonsa jälkeen. 

Harry ja Meghan ovat menettäneet myös useita suojeluskohteitaan kuninkaallisilta ajoiltaan ja Harrylta on otettu pois myös armeijan arvonimensä. 

Välit kuninkaalliseen perheeseen eivät myöskään ole mutkattomat, sillä herttuaparin, varsinkin Harryn, jatkuva julkinen avautuminen elämästään hovissa on aiheuttanut erittäin paljon kitkaa prinssin ja kuninkaallisen perheen välille. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja