Prinssi Harrylta uusi kohuvihjaus – Meghan oli häiden jälkeen niin suosittu, etteivät muut brittikuninkaalliset kestäneet sitä

Harrysta ja Meghanista kertovan kohudokumentin kolme ensimmäistä jaksoa julkaistiin – tämä oli sen suurin paljastus 4:13
Katso videolta: Harrysta ja Meghanista kertovan kohudokumentin kolme ensimmäistä jaksoa julkaistiin – tämä oli niiden suurin paljastus

Prinssi Harryn mukaan hänen puolisonsa herttuatar Meghanin suosio pariskunnan häiden jälkeen ei olisi miellyttänyt muita kuninkaallisia.

Prinssi Harryn ja hänen puolisonsa herttuatar Meghanin elämästä kertovan dokumenttisarjan Harry & Meghan toinen puolikas julkaistiin torstaina 15. joulukuuta. Pariskunta avautuu dokumentissa jälleen kovin sanoin elämästään kuninkaallisina.

Dokumentissa Harry esimerkiksi toteaa, että hänen puolisonsa Meghan olisi ollut kuninkaallisen työn hoitamisessa "parempi kuin ne ihmiset, jotka ovat syntyneet siihen työhön". Kommentillaan Harry viitannee muun muassa isäänsä kuningas Charlesiin, isoveljeensä prinssi Williamiin ja tämän vaimoon prinsessa Catherineen

Harry ja Meghan saivat häidensä myötä kuningatar Elisabetilta Sussexin herttuan ja herttuattaren tittelit. Dokumentissa nähdään otteita pariskunnan ensimmäisistä edustustehtävistä häidensä jälkeen. 

– He olivat niin suosittuja, niin suosittuja yleisön keskuudessa, että palatsin sisäpiiriläiset tunsivat olonsa hyvin uhatuiksi sen takia, pariskunnan ystävän ääni toteaa samassa yhteydessä dokumentin aikana. 

Tämän jälkeen dokumentissa nähdään kohta uutispätkästä, jossa brittiläinen juontaja-toimittaja Piers Morgan toteaa, että "heistä on tulossa isompia kuin Williamista ja Katesta". Harry antaa ymmärtää dokumentissa, että muiden kuninkaallisten mielestä Meghanin, joka liittyi perheeseen naimisiinmenon myötä, olisi tullut toimia "sivuhahmona", eikä loistaa itsenään työskennellessään kuninkaallisena. 

– Se pahoittaa ihmisten mielen, Harry kommentoi. 

Lisäksi Harry syyttää mediaa vastakkainasettelusta hänen, Meghanin ja muiden kuninkaallisen perheen jäsenten välillä. 

Kukaan brittihovin kuninkaallisen perheen jäsen ei ole kommentoinut Harryn ja Meghanin dokumentissa esitettyjä väitteitä. Harryn ja hänen isoveljensä prinssi Williamin välien on kerrottu olleen jo pitkään viileät ja etäiset, ja sama koskee myös Harrya ja hänen isäänsä kuningas Charlesia.

Harry ja Meghan vetäytyivät kuninkaallisista velvollisuuksistaan alkuvuodesta 2020 ja muuttivat Pohjois-Amerikkaan. Heillä on kaksi lasta, 3-vuotias Archie ja vuoden ikäinen Lilibet.

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös:

    Uusimmat