Kuningas Charles ja kuningatarpuoliso Camilla järjestivät poikkeuksellisen tapaamisen faninsa kanssa – taustalla herttainen syy

Kuningas Charles joutui kananmunaprotestin kohteeksi Yorkissa 0:54
Katso video: Kuningas Charles joutui kananmunaprotestin kohteeksi Yorkissa

Kuningas Charles ja kuningatarpuoliso Camilla tekivät pienen kuninkaallisfanin päivästä erityisen.

Kuningas Charles ja kuningatarpuoliso Camilla vierailivat tällä viikolla Yorkissa.

Kuningasparin visiitti kaupunkiin alkoi epäonnisesti, kun protestoija yritti heittää heitä kananmunilla. 23-vuotiaaksi Yorkin yliopiston opiskelijaksi paljastunut protestoija pidätettiin ja otettiin poliisin huostaan.

Välikohtaus ei kuitenkaan vaikuttanut lannistavan Charlesia ja Camillaa, jotka kävivät vierailunsa aikana tervehtimässä fanejaan. Kaksikko jopa järjesti erityisen tapaamisen pienen faninsa, 5-vuotiaan Jason Tweedie-Longin kanssa.

Hello! kertoo, että vaikeasti näkövammainen Jason paloi halusta tavata kuningas Charlesin ja kuningatarpuoliso Camillan. Poika tiesi, ettei hän voisi nähdä kuningasparia väkijoukon keskeltä, joten hän kirjoitti toiveestaan Yorkin kaupunginvaltuustolle.

Kaupunginvaltuusto välitti Jasonin toiveen Buckinghamin palatsille, jonka myötä pienen fanin haave pantiin täytäntöön ja hän pääsi tapaamaan Charlesin ja Camillan kasvotusten.

Yorkin kaupunginvaltuusto jakoi Twitteriin suloisen kuvaparin Jasonin ja kuninkaallisten tapaamisesta. Toisessa kuvassa moniväriseen sadetakkiin sonnustautunut Jason pitää Charlesin ja Camillan käsistä kiinni.

Kaupunginvaltuusto kirjoittaa twiitissään olevansa iloinen voituaan auttaa Jasonia tapaamaan kuningasparin.

– Jason sanoi tunteneensa olonsa "rauhalliseksi, iloiseksi ja innostuneeksi" ja sai pitää heitä käsistä kiinni, twiitissä kerrotaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

    Uusimmat