Kuka nappaa palkinnon? Lue koeajot Vuoden Auto -ehdokkaista

Auto- ja liikennetoimittajat ry järjestää toisen kerran historiassaan Vuoden Auto Suomessa -kilpailun. Tässä kaikkien finalistien koeajot.

Audi A4

Vuoden ehdottomasti tärkein uutuus Audille. Uuteen A4:een on panostettu paljon ja se tulee haastamaan ennen kaikkea BMW:n 3-sarjan sekä Mercedeksen C-sarjalaisen.

Honda HR-V

Honda palautti vuosien tauon jälkeen mallistoon HR-V:n. Uusi HR-V on varustettu kätevillä tilaratkaisuilla ja tila-automaisuuden lisäksi se tarjoaa annoksen katumaasturia.

Opel Astra

Täysin uusi Opel Astra on ottanut suuren harppauksen eteenpäin sekä teknisesti että laadullisesti. Auto on kilpailukykyisesti hinnoiteltu ja hyvin varusteltu.

Skoda Superb

Toisen sukupolven Superb tarjoaa edelleen luokkaansa suuremmat takatilat. Hyvien tilojen lisäksi mukavuus ja laatuvaikutelma ovat parantuneet merkittävästi.

Volkswagen Touran

Uusi Touran on merkittävästi edeltäjäänsä pitempi ja tarjoaa hyvin muunneltavat tilat. Ainoana puutteena voi pitää nelivedon puutetta mallistossa.

Volvo XC90

Uusi XC90 tuo Volvon uudelle aikakaudella. Kyseessä on ensimmäinen Volvon uudelle pohjalevylle rakennettu auto ja se lähtee haastamaan premium-merkkejä tosissaan.

Kuvat: Mikko Autio

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja