Mainos

Kuhmalahden pankkiryöstön tutkimukset jatkuvat

Kuhmalahden eilisen pankkiryöstön selvittämistä on jatkettu tämän aamun ja aamupäivän mittaan. Poliisi on saanut runsaasti vihjeitä kansalaisilta, jotka tuntomerkkien perusteella arvelevat nähneensä ryöstäjät tai heidän ajoneuvonsa.

-Yleisövihjeitä on tullut useita kymmeniä sekä paikkakunnalta että muualta Suomesta, kertoo tutkimuksia johtava komisario Mauri Erkkilä Kuhmalahtea lähinnä olevasta Kangasalan poliisista. Mikään tieto ei kuitenkaan tähän mennessä ole johtanut ryöstäjien kiinnisaamiseen. Myös ryöstön silminnäkijöiden kuulustelua on tarkoitus jatkaa. Osaa heistä poliisi on Erkkilän mukaan ehtinyt puhuttaa vasta alustavasti.

Kaksi aseistettua miestä ryösti eilen puolenpäivän jälkeen osuuspankin Kuhmalahden Pohjan kylässä noin 40 kilometriä Tampereelta itään. Toinen heistä ampui pankin pihalla henkilöä, joka yritti lähteä ryöstäjien perään. Ammuttu joutui sairaalahoitoon, mutta hänen vammansa eivät ole hengenvaarallisia.

Ryöstäjiä etsittiin eilisen iltapäivän mittaan maastosta kymmenien poliisien voimin. Tänään tutkimuksia jatkaa kymmenkunta henkeä lähinnä Kangasalan poliisista. Erkkilän mukaan työhön on tarkoitus kutsua vielä lisää mm. lomalla olevia poliiseja.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.