Mainos

Kristilliset: Kallis presidenttiehdokkaaksi

Kristillisen liiton työvaliokunnan mielestä puheenjohtaja Bjarne Kalliksen tulisi asettua puolueen ehdokkaaksi presidentinvaalissa. Työvaliokunnan mielestä kristillisen liiton ei pidä lähteä tukemaan toisen puolueen ehdokasta, koska kentällä ei päästä yksimielisyyteen siitä, kenen taakse tulee asettua.

Kallis itse oli paikalla työvaliokunnan kokouksessa. Hän kuitenkin haluaa vielä vaieta aikeistaan. Hänellä ei tosin ollut mitään sitä vastaan, että työvaliokunnan kanta kerrotaan julkisuuteen. Puoluesihteeri Milla Kalliomaan mukaan puolueessa on nyt edetty Kalliksen toivomalla tavalla. Ensin pyrkimyksenä oli löytää yhteinen laaja ehdokas. Kun tätä ei löytynyt, ryhdyttiin hakemaan omaa ulkopuolista ehdokasta. Ehdokkaaksi pyydetty piispa Wille Riekkinen kuitenkin kieltäytyi viime viikolla. Muuta ulkopuolista ehdokasta ei ole löytynyt.

Kalliomaan mukaan kristillinen liitto tavoittelee joka tapauksessa pätevää ja kyvykästä arvojohtajaa. Kallis ei ole ilmoittanut, koska hän antaa vastauksensa. Kristillinen liitto pitää ylimääräisen puoluekokouksen 27. marraskuuta. Viitteitä Kalliksen aikeista saatetaan saada pari viikkoa aiemmin pidettävässä puoluehallituksen kokouksessa.
(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.