Mainos

Kristallikuorrutetta ja Putinin kuvia venäläiskännyköissä

Kännykkä on Venäjälläkin kohta jokaisen taskussa, joten sillä erottuakseen pitää keksiä jotain uutta.

Muotitietoiset ja varakkaat moskovalaiset ovat vieneet matkapuhelimien stailaamisen huippuunsa. Säästäväinen valitsee koristeellisen muovipinnan, ja ne joilla on mitä tuhlata, peittävät puhelimensa Swarovskin kristalleihin.

Maltillisempi moskovalainen voi tilata puhelimensa emalimaalauksin, mutta juuri nyt kuuminta hottia ovat juuri kristallikoristelut.

- Periaatteessa tämä on nuorelle naiselle tai vähän epätavalliselle miehelle. Ideaalilahja tytölle tai naiselle, joka täyttää pyöreitä vuosia, ehdottaa luksustuotteiden esittelijä Vasili Tsugunkov.

Myynnissä on myös edullista polymeerikristallipintaa, mutta puhelinmalleihin on myös mahdollisuus tuunata aitoja Swarovskin kristalleja. Niistä tosin tulee lisähintaa noin 40 000 ruplaa eli reilut tuhat euroa.

Tämä puhelin on koristeltu Vladimir Putinin kuvalla.

- Se johtuu siitä, että näitä malleja ei ole tavallisessa myynnissä, ja Swarovskin kristallit kiinnitetään pintaan käsin, kertoo Tsugunkov.

Mutta on myynnissä jotain maskuliinisempaakin. Itse puhelin maksaa reilut tuhat euroa, kuudellasadalla pintaan saa presidentti Vladimir Putinin muotokuvan.

- Sopii vaikkapa kansanedustajille tai yritysjohtajille, jotka edustavat maatamme. Sellaiselle tämä ennemmin tai myöhemmin päätyy.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.