Winnipeg-hyökkääjältä rohkaisevia sanoja maalinteon kanssa tuskailevalle Patrik Laineelle – ”Niin tuollaiset putket katkaistaan”

Winnipeg Jetsin tähtihyökkääjä Patrik Laine painii tällä hetkellä suurten maalintekovaikeuksien kanssa. Ketjukaveri Brian Littlen mukaan haastavaan tilanteeseen on vain yksi ratkaisu.

Laine tarpoo tällä hetkellä synkässä maalivireessä. Suomalaistähti on pelannut jo kymmenen ottelua ilman täysosumia. Viimeisen kahden kuukauden aikana Laine on heiluttanut verkkoa vain neljästi. Vaikeiden kuukausien aikana Laine on kerännyt kahdeksan syöttöpistettä. Yksi niistä tuli sunnuntain vastaisena yönä.

Laine tarjoili ylivoimahyökkäyksessä komean syötön Brian Littlelle, joka tulitti kiekon takuuvarmasti verkkoon. Laineen ketjukaverina pelannut Little kiitteli suomalaista tarjoilusta, mutta toivoo häneltä yhtä asiaa.

– Minulla oli sellainen tunne, että hän syöttää. Tuntuu, että hän yrittää nykyisessä tilanteessaan syöttää useammin kuin laukoa. Me yritämme saada häntä laukomaan vielä enemmän, koska minusta niin tuollaiset vaikeat maalittomat putket katkaistaan, Little toteaa Winnipegin haastattelussa.

– Se oli upea syöttö suoraan lapaan, joten en valita, mutta haluamme hänen laukovan enemmän.

Lue myös:

    Uusimmat