Mainos

Koulutyö alkanut Jokelassa tänään

Koulukeskuksen oppilaat aloittaneet kouluviikkonsa väliaikaisissa tiloissa. Oppilaat ja opettajat toivovat rauhaa medialta. Koulun remontti edennyt ripeästi.

Koulutyö Jokelassa on alkanut väliaikaisissa tiloissa. Koulukeskuksen oppilaiden ja opettajien rauhallista paluuta arkeen ovat turvaamassa poliisin ja Tuusulan kunnan edustajat.

Opettajat ja Suomen Punaisen Ristin kriisityöntekijät keskustelevat oppilaiden kanssa ryhmissä. Tavallista opetusta ei ole.

Alkavalla viikolla jokelalaisilla on lyhyitä koulupäiviä, jolloin annetaan tukea kriisistä toipumiseen ja palataan hiljalleen arkeen.

Jokelan koululaiset kokoontuvat alkuviikon väliaikaisissa tiloissa. Koulukeskukseen he pääsevät palaamaan takaisin torstaina.

Alkavalla viikolla jokelalaisilla on lyhyitä koulupäiviä, jolloin annetaan tukea kriisistä toipumiseen ja palataan hiljalleen arkirutiineihin. Tavallista opetusta ei ole.

Jokelan koulukeskuksessa paloi jo aamulla valot, koska remonttimiehet työskentelevät siellä. Lisäksi sadat kynttilät kiertävät yhä viereisen lammen reunaa.

Oppilaat ja opettajat toivovat rauhaa

Jokelan oppilaat ja opettajat ovat kyllästyneitä mediaan ja toivovat jo pääsevänsä rauhaan.

Toimittajat ja kuvaajat pidettiinkin erillään Jokelan yläasteen ja lukion oppilaista, kun nämä palasivat kouluun maanantaina.

Pertun koulun ja seurakuntakeskuksen pihoille eivät sivulliset päässeet, eikä pihoille saanut mennä kuvaamaan.

Koulukeskuksen remontti etuajassa

Jokelan koulukeskuksen remontti valmistuu todennäköisesti jo huomenna. Kunnan isännöitsijän Pekka Haahtikiven mukaan remonttimiehet kunnostavat parhaillaan ovia ja karmeja sekä maalaavat seiniä.

Remonttimiehet ovat tehneet töitä tiiviisti viime perjantaista asti.

(MTV3-STT)

Lue myös:

Lue myös:

Lue myös:

Lue myös:

Lue myös:

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.