Kosioaikeissa olleen miehen talo roihahti liekkeihin – palokunta muistuttaa romanttisesta vaaranpaikasta

Sarjakuvataiteilija teki sympaattisen yllätyskosinnan sanomalehden sivulla – mutta mitä morsian vastasi? 7:05
Videolla kerrotaan sarjakuvataiteilijan järjestämästä huikeasta yllätyskosinnasta!

Kosinta ei mennyt niin kuin Strömsössä.

Etelä-Yorkshiren pelastustoimi sai sunnuntaina hälytyksen tulipalosta Abbeydale Roadilla Sheffieldissa. Myöhemmin kävi ilmi, että palo oli saanut alkunsa tuikkukynttilöistä, joita kosintaa suunnitellut mies oli sijoitellut ympäri erästä kotinsa huonetta. Hän oli hankkinut tärkeää hetkeä varten myös ilmapalloja ja pullon viiniä. Sitten mies oli lähtenyt hakemaan tyttöystäväänsä.

Kun pariskunta oli tullut takaisin, he olivat huomanneet talon olevan liekeissä. Paikalle paloa sammuttamaan saapui kolme pelastusyksikköä.

Varovaisuutta kynttilöiden kanssa!

Palolaitos julkaisi maanantaina 4. elokuuta Twitterissä päivityksen tapahtuneesta kuvan kera. Pelastustoimi muistuttaa, että vaikka kynttilät ovatkin hyvin romanttisia, ne voivat olla vaarallisia. Ne pitää sammuttaa kunnolla, niitä ei saa sijoittaa lähelle helposti syttyviä esineitä tai jättää valvomatta.

Kukaan ei loukkaantunut tulipalossa. Viranomaiset totesivat pilke silmäkulmassa, että kosinta tuotti kaikesta huolimatta toivotun lopputuloksen: nainen vastasi myöntävästi. Huumorintajuiset viranomaiset toivottivat pariskunnalle kaikkea hyvää ja kertoivat jäävänsä odottamaan hääkutsua.

Jos tviitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös:

    Uusimmat