Palomiehet nappasivat yhteiskuvan – taustalla näkyi palava talo ilmiliekeissä: "Halpamaista"

1:51
Onnettomuuspaikalla pientä tyttöä auttavat palomiehet havaitsivat, että lapsella on autossa kynsilakkapulloja. Tästä kaksikko sai nerokkaan idean!

Palavan rakennuksen edessä poseeraava palomiesjoukko herätti närää.

Detroitilaispalomiesten yhteiskuva ei saanut sosiaalisessa mediassa aikaan ihastuneita reaktioita – päin vastoin. Detroitilaisista tulipaloista tiedottava Facebook-sivu jakoi kuvan, jossa palomiehet poseeraavat liekehtivän talon edessä, kertoo Detroit news.

Kuvassa toivotettiin hyvää uutta vuotta.

Ottivat selfien, vaikka rakennus paloi

Otosta pidettiin mauttomana; kansa koki, että palomiehet olivat pysähtyneet ottamaan selfien, vaikka takana oleva rakennus paloi.

Kuvan jakanut sivu joutui lopulta poistamaan sen saatuaan tiedon, että kuvassa esiintyviä henkilöitä oli uhkailtu.

Rakennus oli tyhjä

Detroitilaisen palopäällikkö Dave Fornellin mukaan palava rakennus oli tyhjillään, ja sen sisään meneminen oli liian vaarallista. Myös naapurirakennus oli tyhjä.

Kyseisen palomiespataljoonan johtaja oli jäämässä eläkkeelle. Tämä inspiroi ryhmää nappaamaan kuvan, jonka työtoveritkin tosin tuomitsevat.

– Se oli halpamaista, Fornell kommentoi.

Kuvia talosta. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Nettikansa huomauttaa, että tyhjäkin talo voi olla jonkun omaisuutta ja sen menettäminen tekee kipeää ja aiheuttaa taloudellista vahinkoa.

Rangaistuksia luvassa?

Kuvan ottohetken olosuhteet tutkitaan ja rangaistuksiakin saattaa olla luvassa.

– On monia tapoja juhlia eläkettä. Se, että ottaa kuvan palavan rakennuksen edessä, ei ole yksi niistä, palopäällikkö Eric Jones sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja