Koronavirus pilasi lomasuunnitelmat – perhe päätti teeskennellä 15 tunnin lentomatkan olohuoneessaan: "Idea alkoi vitsistä"

"Valelomat"ovat nyt in! Fake A Vacation muokkaa sinut mukaan lomakuviin somea varten 0:48
Huijausta tämäkin! Fake A Vacation -niminen amerikkalaisyritys teeskentelee lomia Instagram-käyttäjien puolesta. Nebraskassa sijaitseva yritys lupaa muokata asiakkaansa kuvia upeiden maisemien edustalle, jotta tämän seuraajille syntyy mielikuva lomamatkasta.

Kun koronavirus perui odotetun lomamatkan, tämä perhe ei suostunut luovuttamaan. Kristy ja Nathan päättivät viedä lapsensa lomalennolle – vaikka sitten olohuoneestaan käsin.

Australialaisperhe halusi lomalle niin kovasti, että päätti teeskennellä lentomatkan, kertoo The Guardian. Kirsty Russell perheineen ei kuitenkaan lentänyt leikisti parin tunnin matkaa; he päättivät matkustaa olohuoneessaan käsittämättömän 15 tunnin ajan!

Vitsistä alkanut idea paisui valtavaksi

Kristyn mies ja opettajana toimiva Nathan keksi idean, koska koronavirus pilasi perheen loman, jota oli suunniteltu jo viiden vuoden ajan.

– Idea alkoi vitsistä, mutta on itse asiassa ollut aika hauskaa, Kristy kommentoi.

– Ajattelimme, etteivät lapset ollenkaan innostuisi. Mutta he ottivat ajatuksen avosylin vastaan.

"Lennolle" lähdettiin täydellisen turvatarkastuksen kautta; perheelle oli tulostettu matkaliput ja "koneessa" oli myös lentoemäntä, perheen 14-vuotias tytär, joka toivotti kaikki tervetulleeksi nojatuoleista rakennettuun lentokoneeseen.

Lapset antavat matkatavaransa selvitettäviksi. Alemmassa kuvassa "turvatarkastuksen portti". Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

Viihtymistä "lennolla" ja välipalatarjoilua. Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

Ruokailua "koneessa". Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

Koneessa syötiin mikroruokaa ja tehtiin jopa "välilasku"

Mielikuvituslentokoneessa oli oma menu, jossa lapsille tarjottiin aamupalaksi paahtoleipiä ja illalliseksi juustopurilaisia. Kirstyn mukaan perhe halusi autenttisen lentoruokailukokemuksen, minkä vuoksi lasten purilaiset olivat mikroruokaa. Ateriat tarjottiin uunivuoista kuin lentokoneruoka ikään.

Tarjolla oli myös kaikenlaisia välipaloja ja "lentoyhtiön tarjoamia" ilmaisjuomia; vanhemmille luvattiin "valinnainen litran alkoholijuoma". Herkkuja rullattiin olohuoneeseen vanhalla koulukirjaston kirjakärryllä. Viihteeksi näytettiin piirrettyjä, ja kone teki jopa "välilaskun".

Tarkoitus oli viettää ihana loma Euroopassa 

Kristy ja Nathan olisivat halunneet esitellä lapsille Eurooppaa, koska kävivät siellä häämatkalla. Tarkoitus oli viettää useita viikkoja kierrellen muun muassa Saksaa, Italiaa ja Ranskaa. Sitten koronavirus perui kaiken.

– Ajattelimme, että sen sijaan, että harmittelemme asiaa ja olemme surullisia siitä, ettei matkaa tullutkaan, nostaisimme panoksia ja tekisimme sen tyylillä, Kristy kertoi haastattelussa.

– Tämä on ollut pettymys, mutta koska teimme lasten kanssa niin paljon töitä (matkan eteen), halusimme antaa heille jonkinlaisen kokemuksen.

"Virtuaaliloma" jatkuu lennon jälkeen

"Lennon" jälkeen perhe teeskentelee loput eurooppalaisesta lomastaan kotona. Ensimmäisenä iltana perhe aikoi Kristyn mukaan syödä saksalaistyyppisiä ruokia, ja Nathan on jo suunnitellut lomatekemistä, kuten käynnin Louvressa. Ranskalaismuseoon ja moniin muihin nähtävyyksiin voi tehdä virtuaalikierroksen kotoa käsin.

– Nuorimmaisemme täyttää 10 ja haluaisi kuvan itsestään Pariisin Disneylandissa, joten mietimme, miten voisimme tehdä sen. Aiomme saada sen onnistumaan, Kristy lupasi.

Kristy teki saksalaistyyppisiä pretzeleitä. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Lue myös:

    Uusimmat