Yksin kotona? Ari kuvasi jo vuonna 2014 vierasvideon, joka auttaa seurankipeitä – löysi nyt yleisönsä: "Yllättäen jengi alkoi jakaa sitä"

"Unohda takkavideot ja akvaariovideot, sillä vierasvideo on täällä!" Ari Huomolin, 38, kuvasi jo vuonna 2014 videon, jonka avulla hän voi tulla kenen tahansa kotiin "kylään". 

Koronaviruksen tultua osaksi arkea moni joutuu istumaan kotona yksin, vailla juttuseuraa. Vaan eipä hätää: Ari voi tulla teillekin kylään – ja täysin turvallisesti.

Kolmen minuutin ja 36 sekunnin vierailu

Ari Huomolin, 38, kuvasi jo vuonna 2014 Vierasvideon. Siinä hän istuu sohvalla kylässä teekuppeineen ja kommentoi kuvitteellisen isäntäväen puheita kuin vieras ikään. Kolmen minuutin ja 36 sekunnin videolla Ari naureskelee, ihmettelee ja toteaa esimerkiksi "Niin sinä oot?" ja "Ai nekin on? Elä viitti!"

– Olen satunnaisesti jo kymmenen vuoden ajan tehnyt videoita Facebookiin ja YouTubeen, lähinnä itselleni ja lähipiirille. Jotkut tekevät pöytälaatikkorunoja, minä pöytälaatikkovideoita, Ari kuvailee.

– Silloin kuutisen vuotta sitten tuli tällainen hauska idea mieleen. Ajattelin, että se on pakko toteuttaa.

Katso Arin "vierailu" tästä:

"Kai se eristäytymisen aikoina löysi yleisönsä ja herätti vastakaikua"

"Unohda takkavideot ja akvaariovideot, sillä vierasvideo on täällä. Käykö aikasi pitkäksi ollessasi yksin kotona? Kaipaisitko keskustelukumppania, jonka kanssa vaihtaa kuulumisia? Kutsu vierasvideo kotiisi ja nauti lämpimästä, kuuntelevasta ja keskustelevasta seurasta. Teetä ei tarvitse edes keittää, sillä vierasvideon vieraalla on jo oma teensä mukanaan".

Näin Ari myi videotaan kuvatekstin keinoin vuonna 2014. Somehittiä siitä ei kuitenkaan tuolloin tullut – videon näki vain kourallinen ihmisiä, suuri osa Arin lähipiiristä. Koronaviruksen rantauduttua Suomeen tilanne kuitenkin yllättäen muuttui.

– Pistin itse videon jakoon viime viikolla, ja yllättäen Facebookissa jengi alkoi jakaa sitä. Kai se eristäytymisen aikoina löysi yleisönsä ja herätti vastakaikua, Ari pohtii.

Videon vieraasta hauska huomio

Katsojamäärät kipusivat tasaisesti yli kuuteen tuhanteen. "Tämä pyörii tv:lläni 38h päivässä", vakuutti kommentoija YouTubessa.

– Toki yritin tehdä siitä klassista kuvaelmaa suomalaisesta vierailusta. Siinähän todennäköisesti on puhelias emäntä tai isäntä, jota videon vieraan rooli on myötäillä, Ari kuvaa.

Tarkkasilmäiset katsojat kiinnittivät videossa huomiota myös yllättävään pikkuseikkaan.

– Itse videosta joku teki ihan hauskan havainnon. Hän kiinnitti huomiota siihen, että noinhan ne vieraat aina tekevät: katsovat aina puhuessaan ulos ikkunasta!

Lue myös:

    Uusimmat