Koronapandemia toi Bethanyn ja Maxin yhteen yllättävässä paikassa – odottavat nyt esikoistaan: "En odottanut, että vuosi 2020 menisi minun kohdallani tällä tavalla"

Erikoisissa olosuhteissa tavanneet Bethany ja Max odottavat nyt ensimmäistä yhteistä lastaan, kertoo Daily Mail.

28-vuotias brittiläinen Bethany Suthers ja Valko-Venäjältä kotoisin olevan Max Vakulich tapasivat ollessaan töissä Marella Discovery 2 -ristelyaluksella viime vuoden maaliskuussa. Max oli baarimikkona ja Bethany työskenteli esiintyjänä.

Bethany oli tehnyt seitsemän kuukauden työsopimuksen. Vain kaksi viikkoa työrupeaman alun jälkeen matkustajat ohjattiin nousemaan maihin Montego Bayssa Jamaicalla ja lentämään takaisin kotiin. Pelättiin, että koronavirus voisi lähteä leviämään laivalla.

Merellä useamman viikon

Työntekijät jäivät laivaan, koska tilanteen odotettiin helpottavan muutamassa viikossa. Kun näin ei käynytkään, laiva seilasi Kuubaan. Toivottiin, että työntekijät voisivat nousta siellä maihin. 

Kuubassa laiva käännytettiin pois satamasta. Työntekijät olivat Karibialla seilanneella risteilyaluksella viikkoja, kunnes huhtikuussa palattiin Southamptoniin, Britanniaan. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Rakkaus löytyi laivalta

Ollessaan jumissa laivalla Max ja Bethany tapasivat, tutustuivat ja rakastuivat. Max näki Bethanyn ensi kertaa, kun tyttö oli ollut juomassa Proseccoa pöydän ääressä ystäviensä kanssa. Bethanylla oli yllään vihreä silkkimekko ja korkokengät. Hänen tukkansa näytti Maxin silmiin täydelliseltä ja nainen hymyili kauniisti.

Max keräsi rohkeutta ja meni juttelemaan Bethanylle.

– Hän nauroi ja oli iloinen. Rakastuin häneen heti. En ollut koskaan aiemmin halunnut vakavaa parisuhdetta.

Bethany pohtii, että ilman koronaviruspandemiaa asiat eivät välttämättä olisi menneet tällä tavalla. 

– Jos emme olisi jääneet jumiin laivalle, emme olisi viettäneet noin paljon aikaa yhdessä ja tutustuneet toisiimme.

Kaksikko vietti miltei kaiken aikansa yhdessä. He katsoivat elokuvia, puhuivat ja rakentelivat palapelejä.

Etäsuhteesta pian yhteisen katon alle

Kun viimein päästiin maihin, Bethany tajusi, että heillä olisi tiedossa etäsuhde. He halusivat silti olla yhdessä. He pitivät ensin yhteyttä FaceTimen välityksellä, mutta sitten Bethany osti liput Maxin luo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Niin ällösöpöltä kuin se kuulostaakin, me vain tiesimme, että haluamme elää yhdessä.

Ollessaan Maxin luona kylässä Bethany tajusi olevansa raskaana. Elokuussa Max muutti Bethanyn luo Isoon-Britanniaan. Syyskuussa hän kosi tyttöystäväänsä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– En odottanut, että vuosi 2020 menisi minun kohdallani tällä tavalla, mutta toisaalta kaikkien kohdalla tuo vuosi oli kaikkea muuta kuin mitä osattiin odottaa.

– Ensin minulla oli seitsemän kuukauden sopimus töihin risteilijällä ja nyt olen raskaana ja menossa naimisiin. Elämäni muuttui täysin.

Bethanyn ja Maxin ensimmäisen yhteisen lapsen laskettu aika on nyt helmikuussa. He toivovat, että voisivat mennä kesällä naimisiin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat