Pari oli tuntenut 10 päivää, kun mies kosi – Arianna paljastaa, miksi vastasi myöntävästi: "Oikeastaan siinä oli järkeä"

1:09
Se, paljonko seksiä "pitäisi" harrastaa, on yksilöllistä. Mutta väljähtyykö seksielämä aina lopulta?

Arianna kihlautui miehensä kanssa vain päiviä tämän tapaamisen jälkeen. Nainen koki alusta asti, että on kohdannut "sielunkumppaninsa".

Arianna Menon oli tuntenut poikaystävänsä kymmenen päivän ajan, kun mies kosi. Arianna vastasi myöntävästi. Vuonna 2019 hän päätti kertoa Huffington Postille, miksi suostui naimaan melkein tuntemattoman miehen.

Arianna oli nähnyt Stevenuima-altaalla, missä tämä vietti aikaa ystäviensä kanssa. Arianna ajatteli, että mies on komea. Lopulta nainen keräsi rohkeutensa ja ehdotti Stevelle, että tämä lähtisi hänen kanssaan oluelle.

– Hän suostui iloiten, ja esittelimme itsemme. Se oli 15 vuotta sitten, ja olemme olleet yhdessä joka päivä siitä asti, Arianna kuvailee.

"Emme saaneet toisistamme tarpeeksemme"

Ariannan mukaan parin kokemus muistutti alusta asti jonkinlaista romanttista elokuvaa: he puhuivat ja nauroivat tuntikausia, kävelivät naapurustossa pidellen toisiaan kädestä ja kävivät juhlissa ja tapaamisissa, missä ystävät kehuivat heitä "täydelliseksi pariksi".

– Emme saaneet toisistamme tarpeeksemme. Olimme kirjaimellisesti erottamattomia, Arianna kuvailee.

– Ei liene tarpeen sanoa, että rakastuimme melkein välittömästi.

"Sanoin 'kyllä' ilman epäröintiä"

Arianna koki kohdanneensa sielunkumppaninsa: miehen, joka oli rakastava, hauska ja romanttinen. Hän tunsi olonsa mukavaksi Steven kanssa.

– Joten, kun Steve kosi vain kymmenen päivää tapaamisemme jälkeen, en ollut täysin sokissa – oikeastaan siinä oli järkeä, Arianna sanoo.

Parin katsellessa elokuvaa Ariannan kotona Steve veti yllättäen esiin muovisormuksen.

– Hänellä ei ollut ollut aikaa hankkia oikeaa sormusta, mutta minua ei olisi voinut vähempää kiinnostaa. Steve oli minun timanttini, ja sanoin "kyllä" ilman epäröintiä. Olin rakastunut enkä ajatellut kahdesti toisenlaisen vastauksen antamista.

Arianna ja Steve. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Panimme kaiken likoon tulevaisuutemme puolesta"

Yllättäen ystävätkään eivät pitäneet Steveä ja Ariannaa sekopäisinä.

– Meidät oli selvästi tehty toisillemme, ja koska olimme niin selvästi rakastuneita, kukaan ei pitänyt meitä hulluina.

Pari avioitui Las Vegasissa, missä heidät vihki Elvis– tietenkin. Arianna piti uhkapeleistään tunnettua Las Vegasia täydellisenä avioitumispaikkana.

– Mehän panimme kaiken likoon tulevaisuutemme puolesta. Avioliittomme voisi jatkua yhtä ihanana kuin tapailuaikamme oli, tai se olisi voinut päättyä surkeasti. Toki olimme viettäneet melkein jokaisen päivän siihen asti yhdessä, mutta oliko se tarpeeksi? Voisimmeko itsevarmasti sanoa, että tunsimme toisemme sillä hyvin syvällä tasolla, jota kahden elämän yhdistäminen vaatii? Arianna pohtii.

Arianna epäröi vain kerran – limusiinissa matkalla juhlimaan avioitumistaan. Hän katsoi uutta vihkisormustaan ja mietti "mitä, jos tämä ei toimikaan".

– Mutta tuo huoli katosi yhtä nopeasti kuin oli ilmaantunutkin.

"Miten olette edelleen yhdessä?"

Pari palasi kotiin ja aloitti elämän avioparina. Arianna oli jo muuttanut Steven asuntoon ennen häitä. Kuukausien aikana parin sitoutumus ja yhteys vain kasvoivat ja vahvistuivat.

13 vuoden liiton jälkeen, vuonna 2016, he saivat pojan.

– Kun uudet ihmiset tapaavat meidät ja kuulevat tarinamme, he yleensä katsovat meitä kuin avaruusolioita. He yleensä kysyvät samoja asioita: "Miten saitte sen onnistumaan? Miten olette edelleen yhdessä?", Arianna kuvaa.

– Ne ovat hyviä kysymyksiä, ja me voimme ensimmäisinä myöntää, ettemme tiedä, miten se tapahtui tai miten oikein olemme kyenneet pysymään yhdessä näin kauan.

"Jokainen tilanne ja pari on erilainen"

Arianna uskookin, ettei rakkaudelle ole yhtä, oikeaa kaavaa. Edes unelmaparin liitto ei ole pelkkää ihanuutta. Steven pienet, ärsyttävät tavat ottavat Ariannaa päähän, ja myös hän ärsyttää miestään. Silti kaksikko on onnistunut yhdistämään elämänsä ja elämään samalla myös omia, erillisiä elämiään.

– Haluan myös huomauttaa, ettei meillä ollut mitään suurta menetettävää, vaikka menimme niin nopeasti naimisiin. Olimme nuoria, villejä, intohimoisia ja pelottomia. Se tavallaan teki valinnastamme helpomman. Mutta eivät nuo välttämättä ole kestävän romanssin rakentamiseen tarvittavat ominaisuudet, Arianna sanoo.

Hän suositteleekin jokaista paria pohtimaan omaa tilannettaan ja sitä, mikä juuri heille sopii parhaiten.

– Jokainen tilanne ja pari on erilainen, mutta on aina parasta olla varovainen, kun kyseessä on sydämesi, taloutesi tai tulevaisuutesi, jos olet juuri tavannut ihastuksesi. Steve ja minä olimme tässä hyvin onnekkaita. Otimme riskin, ja toistaiseksi voittoputkemme jatkuu.

Lähteet: Huffpost.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja