Kopioi teini-idolien tyylit!

Leffatähden rento look vai naisellinen hametyyli? Esittelyssä teinitähtien tyylit!

Millaisissa vaatteissa hengailee vampyyrinakin tunnettu Robert Pattison? Millaisiin vaatteisiin Harry Potter -tähti mieluiten pukeutuu? Adalmina kokosi kuvia nuorten tähtien tyyleistä.

Tee tyylistä omasi; älä muutu julkimon täydeksi kopioksi, vaan nappaa tyylin parhaat puolet oman vaatetuksesi jatkoksi.

Poptyttö

Ihana Miley Cyrus jaksaa hymyillä, kuva: Wireimage/AOP

Miley Cyrus suosii yllättäviä mutta muodikkaita vaatteita, kuva: Wireimage/AOP

Hannah Montana -televisiosarjasta julkisuuteen noussut Miley Cyrus antaa energisen musiikkinsa näkyä myös vaatetuksessaan. Cyrus suosii yllättäviä mutta muodikkaita vaatteita, joissa on tarpeeksi tyttömäisyyttä. Cyrus on myös muutoksen mestari, ja pystyy käyttämään sekä naisellisia, pitkiä hameita että risaisia farkkuja.

Mileylla on korkea kaulus ja iloinen mieli, kuva: Wireimage/AOP

Neidon meikki on kevyt, ja pitkät hiukset hulmuavat usein huolettomasti auki tai rennolla nutturalla. Meikki on kevyt ja korostaa yleensä viehättävästi vinoja silmiä. Vaikka neidolla nähdään toisinaan pitkiä kaulakoruja tai roikkuvia korvakoruja, hänen kaunein asusteensa on leveä hymy, joka ei haihdu.

Näin teet sen:

Valitse yllesi vapaasti mitä tahansa popimagoon sopivaa, ja pukeudu tilaisuuden luonteen mukaan. Huolittele tyylisi kevyesti: hiukset saavat olla pörröiset ja valloillaan.

Älä meikkaa liian raskaasti. Kokeile hassuja asusteita, kuten suuria rannekoruja tai stetsonia. Pysy pirteänä!

Aamulook

Robert Pattison on monen idoli, kuva: Wireimage/AOP

Robert Pattisonin tyyli sopiikin rentoutta halajavalle vampyyrifanille., kuva: Wireimage/AOP

Twilight-leffasta tutun Robert Pattisonin tyyliä voisi kuvailla sanoilla "juuri herännyt". Pattison liikkuu mukavissa vaatteissa ja suosii eritoten ruutupaitoja ja rentoja t-paitoja. Onpa miehellä joskus nähty nahkahousutkin! Pattison on mieltynyt pikkutakkeihin, joita käyttääkin erityylisten kauluspaitojen kanssa.

Mies ei toisinaan juurikaan erotu tavallisesta tallaajasta, ja siksi hänen tyylinsä sopiikin rentoutta halajavalle vampyyrifanille.

Robert Pattison ei pukeudu hienostellen, kuva: Wireimage/AO

Kun menet viralliseen tilaisuuteen, älä näe liikaa vaivaa pukeutumisen suhteen. Ole huoleton ja hieman suttuinen; se on vain coolia. Mies nähdään puvussa vain harvoin. Pattison selviää karmansa ja erikoisten kasvojensa avulla tilanteesta kuin tilanteesta.

Näin teet sen:

Vaikka onkin kohteliasta kunnioittaa esimerkiksi juhlavierasta pukeutumisellaan, älä tingi tyylistäsi, vaan valitse aina mukavat vaatteet muodikkaiden sijaan. Käytä takkinasi miesten pikkutakkia.

Jos joudut pukeutumaan pukuun, pidä ainakin hiustyylisi rentona ja pörröisenä. Normielämässäsi käytä t-paitoja ja flanellipaitoja, sekä kulutettuja farkkuja.

Hentoa ja tyttömäistä

Emma Watson on tyttömäinen tyttö, kuva: Wireimage/AOP

Emma Watson näyttelee Harry Potter -elokuvissa Hermione Grangeria, kuva: Wireimage/AOP

Emma Watson näyttelee Harry Potter -elokuvissa Hermione Grangeria. Watson on muodikas ja tyylikkäällä tavalla rajoja rikkova. Hän on tyttömäinen leidi, joka luottaa pitkien hameiden vetovoimaan, muttei pelkää rohkeitakaan ratkaisuja. Watson on elegantti pukeutuja.

Emma Watsonin topissa on mielenkiintoinen leikkaus, kuva: Wireimage/AOP

Emma Watson osaa piristää asuaan erikoisilla leikkauksilla ja kuoseilla., kuva: Wireimage/AOP

Näyttelijän meikit ovat yleensä hillittyjä, vaikka suuriin tilaisuuksiin hän saattaakin panostaa raskaamalla meikillä. Watson. luottaa hillittyyn eleganssiin asusteiden ja korujen suhteen unohtamatta kuitenkaan leikkisyyttä. Tylsyyteen ei ole tarvetta: Watson osaa piristää asuaan erikoisilla leikkauksilla ja kuoseilla pysyen silti tyttömäisenä.

Näin teet sen:

Valitse yllesi tyttömäisiä, parhaita puoliasi korostavia vaatteita. Suosi hillittyä värimaailmaa ja mekkoja sekä hameita, mutta älä sorru tylsyyteen. Pidä hiuksiasi ponnarilla tai auki.

Varmista, että vaatteissasi on aina jokin juju, joka herättää katsojan mielenkiinnon. Poseeraa hieman ujosti.

Uniformu-Gerard

Gerard Way on rockmies, kuva: Wireimage/AOP

Gerard Way osaa pukeutua coolilla tavalla jäykästi, kuva: Wireimage/AOP

Superasiallista rocktyyliä tavoittelevien on syytä kääntää katseensa My Chemical Romancen laulajan, Gerard Wayn puoleen. Mies osaa pukeutua coolilla tavalla jäykästi: kauluspaita ja pikkutakki ovat hänen juttunsa. Way suosii yksivärisiä asukokonaisuuksia, joiden pääväri on musta.

Gerard Way nimikkotakissaan, kuva: Wireimage/AOP

Gerard Wayn vaatteissa on kikkailua ja jännittäviä yksityiskohtia, kuva: Wireimage/AOP

Keikkatyylissään Gerardilla on enemmän kikkailua ja jännittäviä yksityiskohtia. Yhtyeen videoita katsoneet fanit tietävät, että coolin takin hankkiminen on ensimmäisenä ostoslistalla. Mies myös vannoo mustan kajalin nimeen. Asiallista tyyliä voi maustaa yksittäisellä väripilkulla tai farkuilla.

Wayn hiustyyli muuttaa muotoaan valkoisesta mustaan. Myös hiusten pituus vaihtelee mustatukkaisesta peroksidinvalkeaan.

Näin teet sen:

Pukeudu Wayn tapaan tummiin väreihin, musta on aina tyylikästä. Ole huolliteltu, mutta omaa tietty asenne. Hanki itsellesi nimikkoasuste, kuten takki, josta et luovu. Tuunaa vaatteitasi rinta- ja hihamerkein.

Rajaa silmäsi mustalla. Voit muutenkin leikitellä meikeillä, ja puuteroida kasvosi todella vaaleiksi. Muista myös kravatti, joka Waylla on milloin hillitty yksivärinen, milloin raidallinen!

Glamour-rocktyttö

Mischa Barton on muodikas tyttö, kuva: Wireimage/AOP

Mischa Barton, Wireimage/AOP

O.C:n tähtityttö Mischa Barton on muodin kameleontti. Näyttelijä pystyy kantamaan yllään rocktytön nahkatakkia, vain vaihtaakseen sen punaisella matolla loistavaan pitkään iltapukuun. Bartonin tyyli on kuitenkin useimmiten hienostunut ja hentoinen.

Hoikan Bartonin yllä nähdään niin vartalonmyötäisiä asuja kuin pussittavia, hulmuavia muotiluomuksiakin. Hiukset Bartonilla ovat yleensä auki, ja hän stailaa kasvonsa vahvalla silmämeikillä.

Näin teet sen:

Ole vaihtelunhaluinen, ja kokeile rohkeasti erilaisia kuoseja. Mikä tahansa vaate näyttää hyvältä, kun sen kantaa asenteella. Voit yhdistää esimerkiksi nahkatakin hameeseen. Hoida hiuksiasi hyvin, jotta voit nauttia niiden kiillosta; halutessasi voit myös kihartaa hiuksesi. Meikkaa silmäsi sumuisiksi - ohjeita tähän löytyy muotilehdistä.

Urheilullinen unelmavävy

Zac Efron on urheilullinen ja muodikas nuori mies, kuva: Wireimage/AOP

Joka äidin unelmavävy Zac Efron on laulaja ja näyttelijä. Mies ponnahti julkisuuteen High School Musical -elokuvissa. Efron on urheilullinen ja muodikas nuori mies, jonka tyylissä valtaa pitävät huolettomuus ja asiallinen trendikkyys.

Zac Efronin tyyli on huoleton, mutta muotia seuraava, kuva: Wireimage/AOP

Efronin tyyli on huoleton, mutta muotia seuraava. Hänellä ei ole vaikuksia yhdistää todella kapeaa kravattia hienoon pukuun tai piilottaa kauluspaitaa farkkutakin alle. Hiuksensa mies stailaa lennokkaiksi mutta huolitelluiksi, ja otsalle tipahtava kiehkura onkin hänen tavaramerkkinsä.

Näin teet sen:

Yhdistele erilaisia tyylejä: käytä kauluspaitaa farkkutakin kanssa. Valitse sporttisia vaatteita ja esimerkiksi hihattomia toppeja.

Käytä suoria farkkuja ja t-paitaa. Tyylissäsi saa olla myös särmää ja yllätyksiä, kuten kokonaisuuden viimeistelevä hattu.

Naisellinen Blake

Blake Lively on parhaiten tunnettu roolistaan Serena van der Woodsenina tv-sarjassa Gossip Girl, kuva: Wireimage/AOP

Blake Lively on muodikas myös oikeassa elämässä / Wireimage/AOP

Blake Lively on parhaiten tunnettu roolistaan Serena van der Woodsenina tv-sarjassa Gossip Girl. Myös vapaa-ajallaan Lively on hurmaavan muodikas leidi, jota ei renttukuteissa nähdä. Hurmaavan tyttömäinen Lively luottaa vapaana hulmuavan tukan ja avoimen hymyn vetovoimaan.

Blake Lively voi pukeutua myös maskuliinisemmin, kuva: Wireimage/AOP

Nuori nainen käyttää naisellisia asuja ja pitkiä mekkoja, joissa on aina jotakin repäisevää: kangas, leikkaus tai muoto erottuvat joukosta. Hän voi pukeutua myös maskuliinisemmin esimerkiksi kauluspaitaan, mutta tuo tyyliin aina tyttömäisyyttä koruilla ja leikkauksilla.

Näin teet sen:

Valitse vaatteita, joissa on särmää , mutta älä pukeudu liian rock-henkisesti. Voit suosia myös naisellisia röyhelöitä. Pidä meikkisi luonnollisena, ja hiuksesi auki. Tyylikkäisiin tilaisuuksiin voit myös kokeilla nutturaa, ja maata viistävää, pitkää mekkoa. Suosi tyylikkäitä, yksinkertaisia koruja.


Helmi nyt myös Twitterissä, tutustu!

MTV3/Helmi

Kuvat: Wireimage/AOP, Getty/AOP

Lue myös:

    Uusimmat