Kolmossija karkaamassa Teemu Suniselta, suomalaiskuskilla isoja haasteita autonsa kanssa– "Vaatii isompaa remonttia"

Kolmossija on karkaamassa Teemu Suniselta - "Onhan se vaikea" 1:32
Teemu Sunisella on ollut haasteita autonsa kanssa.

Hyundain suomalaiskuski Teemu Suninen taistelee vielä tiukasti kolmospaikasta Suomen MM-rallissa, mutta auton ajettavuus on tehnyt kamppailusta vaikeaa.

Suninen lähti sunnuntaipäivään haastamaan niukasti edellä ollutta Takamoto Katsutaa, mutta ennen viimeistä erikoiskoetta ero on 6,3 sekuntia japanilaisen hyväksi.

Vaikeaa Sunisen ajamisesta tekee se, ettei auton ajettavuus ole lainkaan suomalaisen mieleen. Suninen myöntää, että viimeisellä erikoiskokeella Katsutan ohi nouseminen on valtavan työn takana.

– Onhan se vaikea. Aamulla yritettiin tulla sen, mitä päästään, mutta mitä kovempaa tulee, sitä enemmän ollaan vaikeuksissa perän kanssa. Se vähän rajoittaa menemistä ja on herkkä tilanteille. Siellä ei ole pitää riittävästi, Suninen toteaa.

Hyundain WRC-tiimiin kesken kauden hypännyt Sunisen mukaan ongelmaa ei ole kovinkaan helppoa korjata tulevaisuuttakin ajatellen.

– Se voi olla, että joutuu tekemään vähän isompaa remonttia, mitä olen ymmärtänyt. Toki nyt pystyy hienosäätämään ja koittamaan kehittämään, Suninen perkaa.

Lue myös:

    MM-rallivideot

    Uusimmat