Kolmen lapsen äiti käytti 26 000 euroa kauneusleikkauksiin näyttääkseen herttuatar Meghanilta: "Hän on upea nainen"

Herttuatar Meghan ja prinssi Harry odottavat ensimmäistä lastaan 1:30
Herttuatar Meghanin ja prinssi Harryn esikoislapsi syntyy keväällä.

Yhdysvaltalainen kolmen lapsen yksinhuoltajaäiti kävi seitsemän tunnin operaatiossa, jossa hänelle tehtiin rasvaimu, rasvansiirto sekä nenäleikkaus.

Houstonilainen asianajaja Xochytl Greer, 36, kävi kauneusleikkauksessa näyttääkseen herttuatar Meghanilta. Mirror-lehden mukaan kolmen lapsen yksinhuoltajaäiti Greer käytti kauneusleikkaukseen kaikkiaan noin 30 000 USA:n dollaria eli lähes 26 400 euroa.

Greer on kertonut haluavansa näyttää herttuatar Meghanilta, koska tämä on kaunis nainen. Hän meni kauneusleikkaukseen tehdäkseen vaikutuksen 33-vuotiaaseen houstonilaiseen kiinteistönvälittäjä Renata Williamsiin, joka haluaa Greerin tavoin näyttää Meghanilta ja on käynyt jo omassa kauneusleikkauksessaan.

Kaksikon kuukausia kestänyt toipuminen on nyt ohi. Greer ja Williams esittelivät uusia ulkonäköjään plastiikkakirurginsa Franklin Rosen järjestämissä juhlissa. Rose julkaisi kutsun juhliin Instagramissa.

Plastiikkakirurgi on julkaissut myös muita kuvia Xochytl Greeristä ja Renata Williamsista.

Xochytl Greer uskoo elämänlaatunsa parantuvan kauneusleikkauksen myötä.

– Hän (herttuatar Meghan) on kaunis nainen ja muokkaan ulkonäköäni muistuttaakseni häntä, Greer kommentoi ennen operaatiota.

Nainen kertoo ABC:n haastattelussa rakastavansa Pukumiehet-sarjaa, jossa herttuatar Meghan aiemmin näytteli. Greer kertoo kuulleensa usein, että hän muistuttaa Meghania.

– Olen ottanut sen isona kohteliaisuutena, koska hän on upea nainen. Olen saanut näistä kommenteista inspiraatiota ja lopulta tiesin, mitä haluan tehdä, Greer sanoo.

Lopulta Xochytl Greer hakeutui plastiikkakirurgi Franklin Rosen vastaanotolle Houstonissa. Rose on tehnyt vastaavia muodonmuutosleikkauksia aiemminkin: yhdet asiakkaat halusivat näyttää Ivanka Trumpilta.

Greer toivoi, että hänen muodonmuutoksensa saisi häntä aiemmin vaivanneen epävarmuuden katoamaan. Hän ei tuntenut oloaan hyväksi puhuessaan miesten kanssa muuten kuin ystävätasolla.

– Vartaloni muuttui, kun synnytin kolmannen lapseni. Itsetuntoni oli alhaalla, sillä asiat eivät menneet hyvin ex-mieheni kanssa, nainen kertoo.

Plastiikkakirurgi Franklin Roselta kysyttiin, arvioiko hän mitenkään täydellisen muodonmuutoksen haluavien potilaidensa henkistä tilaa.

– Olen tutkinut ehkä 30 000 potilasta kirurgiurani aikana. Osaan siis erittäin nopeasti sanoa, onko potilas henkisesti tasapainoinen vai onko hänellä kohtuuttomat odotukset, Rose sanoo.

Plastiikkakirurgi antoi 30 000 USA:n dollarin eli noin 26 000 euron leikkaushinnasta Greerille alennusta, koska hän pääsi ABC-kanavan tv-ohjelmaan.

Lähde: Mirror

Lue myös:

    Uusimmat