Maailman kuumin isoäiti on saanut haastajan: "Hän saa taistella tittelistä"

7:47

47-vuotias australialaisnainen julistettiin hiljattain maailman kuumimmaksi isoäidiksi. Brittiläisnainen on noussut haastamaan hänet epävirallisesta tittelistä.

Yllä olevalla videolla pohditaan, vaaditaanko fitnessissä liikaa keholta.

Australiasta kotoisin oleva Gina Stewart nousi otsikoihin kilpailtuaan Maxim's Finest Australia -kauneuskilpailussa selviten finaaliin asti. 47-vuotias Stewart sai huomiota, koska hän lähes peittosi nuoret kilpailijansa siitä huolimatta, että hän on isoäiti.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Nyt brittiläinen, 36-vuotias Carrie Hilton on haastanut Stewartin kruunun maailman kuumimpana isoäitinä.

Hilton myöntää käyttäneensä noin 15 000 euroa plastiikkakirurgiaan, kuten rintaimplantteihin ja botoxiin. Stewart sanoo korjanneensa ainoastaan rintojaan 11 vuotta sitten.

– Minä olen kuumin mummo, minkäänlaista kilpailua ei ole, Hilton on sanonut.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Hilton pitää kuntoaan yllä potkunyrkkeilyharrastuksen avulla. Hän on voittanut harrastuksen parissa kuusi hopeamitalia kansainvälisissä kilpailuissa.

"Hän saa taistella tittelistä"

Stewart suhtautuu titteliin hieman Hiltonia rennommin. Australialaisnainen ei halua luopua tittelistä helpolla, mutta ei myöskään nauti saamastaan julkisuudesta liiemmin.

– Carrie Hilton on kaunis nainen, kuten kaikki muutkin naiset, mutta hän saa taistella tittelistä, Stewart sanoi Daily Mailille.

Stewart osallistui Maxim's Finest Australia -kilpailuun alun perin tarkoituksenaan kerätä rahaa sairaalle ystävälleen.

– En tee tätä huomion takia. Minä vihaan sitä. Koitan vain inspiroida naisia ja osoittaa, että meidän ei tarvitse pilkata toisiamme, Stewart totesi.

Lähde: Fox News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja